Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysł Skonwertowania Phbot'a

kilo_kartofli

198 użytkowników zagłosowało

1. 1. Reaktywowa? prace ?

• tak
      190
    • nie
      8

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
LEPIEJ by bylo jak by ktos cos umial to byś pomogli kilo a nie tylko kampili az on zrobi xP chyba sie zgodzicie ze mną .ja chceci mam ale wiedzy mi brak xD

(ale mi sie zrymowalo xD)

Ja umiem trochę w niektórych językach (C++, C#, Delphi i Pascal (to prawie to samo tylko Delphi jest obiektownym językiem a Pascal nie :P) ale to za mało by się za bota brać...

Ahh no i właśnie :P Phbot był napisany w VB6 którego nawet nie tykałem :P

Opublikowano

troche czyli bardzo mało tym bardziej że C++ to taki język ze trzeba go się uczyć bardzo długo jeszcze sam się go ucze bo ma tyle aspektów tyle możliwości ze nikt nie jest w stanie nauczyć się go na pamięć :)

dobra jeszcze 49 min i będę miał całego clienta :) całkiem nie źle mi idzie już 33MB a ciągam 1min

Opublikowano

hmmm.... kilo nie wiem jak chcesz, ale ty ciężko pracujesz a inni się tylko campią aż coś zrobisz... Lepiej zrób płatnego bota, wtedy będziesz mieć z tego jakiś zysk, ale rób co chcesz xP. Jak coś to ci mogę załatwić kogoś od grafiki*...

off:

WIADOMOŚĆ DLA POLSKICH KURW CHITUJĄCYCH NA POLSKIM SERVIE:

JEST PIĘKNY TŁUŚCIUTKI SERVER GERMANY, SPECJALNIE STWORZONY DLA HACKERÓW.

JEŻELI ZROZUMIAŁEŚ PRZESŁANIE, W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J Z POLANDA!!!!!!!!!!!!!!Jeżeli mnie popierasz, skopiuj to!

Lepiej to zmień, bo jak za przekleństwa w sygnie nie dostaje się żadnej kary, a za link tak to jest troche .......

*grafika- co prawde jest to mało ważne, chyba najmniej ale jak coś to pisz....

A no tak, co do tego to znam kogoś kto się na tym dobrze zna, jak coś to pm

350x19_1261406460_35806.gif

podtastmpc.png

Opublikowano

Przesłaniem MPCforum jest wszystko za darmo

Ma może ktoś jakieś konto do oddania na SWsro?

Ale takie oddać bo chce zacząć na nim grać i przy okazji tego bota

Opublikowano

@up

Kurde miałem 2 konta ale oddałem kolegom bo chcieli grać :P Gdybym wiedział to chociaż 1 bym zachował.

Jak byś potrzebował byle jakiej pomocy to możesz do mnie napisać :)

Opublikowano

wez sie zdecyduj na co robisz tego bota bo tyle gadasz a niec jeszcze nie ma... jak juz sie zacos biezesz to to zakoncz a nie.

Opublikowano

@up

To się zdecyduj...

I nie rób ludziom nadziei...

Przydałby się coś na prywaty bo sibi nie daje rady...trzeba wbić za 1 razem a to nie możliwe...

Opublikowano

@kilo

No każdemu co gra na SunSRO narobiłeś nadzieji pisząc że jak wrócisz z Chorwacji to zrobisz tego bota. A tu wyskakujesz że do TSRO robisz :/

Opublikowano

nuconnector podobno jest ale nie chce działać bo nie ma specjalnego media patchera pod wersje sunsro ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...