Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tut] Instalacja I Obsługa Ibota.

lewos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP: Jak jesteś zalogowany przez sro_client'a to wejdź w menedżer zadań, zakładka procesy, znajdź na liście proces "sro_client", kliknij na niego PPM, "ustaw priorytet" i wybierz "poniżej normalnego" . Powinno pomóc .

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
  • Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema. Mam problem, ponieważ są potwory a w konsoli pokazuje mi się "invalid target" Bot nie expi jednym słowem mówiąc, stoi w miejscu, PROSZĘ O POMOC !! DAM 5* !!

@EDIT

Problem rozwiązany, a co teraz zrobić, by zmieniał mi broń na harfe podczas buffów?

Proszę o usunięcie posta wyżej.. coś sie popsuło ;P

1683786366.png
Opublikowano

Mam pytanie, czy mapy są potrzebne do zrobienia skryptu?

@UP

Wystarczy. ze broń dasz w 1 slot inventory, i poustawiasz buffy w weapon switch;)

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Dzieki :) własnie nie wiem... Chyba tak, bo jak zrobiłem to polatał po mieście postał chwilę i znów latał po mieście :/

1683786366.png
Opublikowano

Żeby zmieniał broń na harfę, broń musi być na pierwszym slocie tj. w lewym górnym rogu . Zaznacz także "Always On" .

@DOWN : 2. Nagrywanie scrypta . Klikamy "Record" . Rozwija nam się mała lista . Idziemy w miejsce, w którym się zrespiliśmy w mieście, zaznaczamy "auto add all movies" i rozpoczynamy tworzenie scrypta tj. idziemy na spota . Zalecam zaznaczenie także "Coordinates" . UWaga ! Bot będzie wykrywał każde przemieszczenie się !

Scrypt zapisujemy najlepiej w C\Program Files\Silkroad\ibot\Train Scripts\wybieramy miasto, i zapisujemy np. Lv55_PenonWarrior .

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Opublikowano

dziwne, a mi juz 2 raz bot nie widzi postaci po zalogowaniu sie, o co kaman?

@EDIT:

Problem rozwiązany, zapomniałem wciskać connect w ibocie^_^

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Mam pytanie ... Mam ten autologin z ibota i nie wiem czy powinno byc tak : 111.png

Ciagle pokazuje Requesting user confirmation i znika... Czy przypadkiem nie powinno byc jeszcze napisane, ze server jest traffic ?:|

Opublikowano

@UP: Jeszcze nie ma, ale myślę, że będzie ;)

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Opublikowano

Gorny post do kasacji bo juz zrobilem, a teraz nastepny pytanie... Czemu mi bot jak wywali moba to nie dobija??

Opublikowano

Mam premke.Robie wszystko z godnie z instrukcja i nie widzi chara co robić.Odpalam clienta normalnie nie przez loadera help

Opublikowano

to zeby sciagac OCX files to mimio update trzeba dalej wsadzać?

edit:

dobra poradzilem sobie z tym, ale mam problem z loaderem sciagnalem te Sro_client zeby podmienic podmienilem nazwałem starego Sro_client backup

i jak odpalam loadera to pisze mi "Cant find oroginal version of Sro_Client.exe version 1.203 execution aborted!!!!"

ktos ma pomysl?

final-fantasy-vii-top-10-characters-20080325112110792-000.jpg

Life is brutal

Opublikowano

A mi wogóle bot nie chce chodzić biorę wszystko ładnie ustawiam wybieram skrypt biorę start bot i stoi tak jak stal. Co złe zrobiłem??

edit:

mam tak samo jak niżej nie chcą mi się servery wyświetlić przez clientlessa.

Opublikowano

Sorry ale czemu nie chce sie polaczyc z clientlessem bot i nie moge wybrac serwera

Czy może mnie ktoś powiedzieć jak ustawic auto party zeby invitowalo innych tzn to co sie wpisuje ze te osoby ma invitowac

HATE LOGING :(:s

Opublikowano

4. Kopiujemy cyferki z "Bot Port" w edx33, które przed chwilą odpaliliśmy do okna ibot'a ( patrz obrazek 2 )

Na obrazku drugim to jest autoparty...gdzie mam to wklejic w najnowszej wersji beta?? Oo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...