Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Longiuyt2

MaveR1029

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo longiuyt2 narazie nie dziala:/ nie wiem czy to prawda dlatego chce sie zapytac czy dzialaczy nie?

Jak nie to powiedzcie kiedy zacznie

Za pomoc 5

Opublikowano

Wiem tylko, ze nie ktorym dziala na chinskim cliencie ( dodali jakies nowe itemy do handlarki podobno).....

Jesli pisze to zostaniesz polaczony to nie znaczy ze nie laczy....Czasem to wina lagow i trzeba bardzo DLUGO czekac...

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Heh, można już grać, nawet jest sposlzczenie nowe. Pozmieniało się trochę, dodali nowe itemki do handlary, zmienili ceny m.in fasolki zen po 200k a Kamiienie duchowe po 500k. Instrukcje są u handlarza bronią i u rybaka. Mi cofnęło 10 lvli i wszystkie skille z P na M ;/

Opublikowano

Ja mam inny problem ... Mam najnowsze spolszczenie do Yt2, i gdy chcę się połączyć, wyskakuje okno, że konto nie istnieje ... Zalożylem nowe konto ... to samo. Ściagnąlem Yt2 ze strony, tak jak bylo to zalecane ... nadal to samo tylko tym razem napis po chińsku ... Jak mam to rozumiec ? Moje konto bylo utworzone 18 czerwca ... na forum padała data, że server wróci do stanu z tego dnia ... i ? Stare konta nie istnieją ... nowe też ... ma ktoś podobny problem ?

[ To konto nie istnieje ] (>.<)

Opublikowano

Sprawdz czy tym nowym kontem mozesz sie zalogowac do is.....Jesli nie to konta nie ma.....Na spolszceniu juz nie dziala, trzeba tego nowego clienta ciagnac....

Pomogę z matematyki, PW.

• Dodaj nową pozycję...