Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nowe stroje !

firmowepaliwo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stroje kijowe.

Nie mają już co robić.

niech nową mapę zrobią a nie takie głupoty już tworzą.

W dziale obowiązują odpowiednie prefixy:

[Cheat] - Hack

[Q] - Pytanie, problem, szukam

[News], [info] - Newsy, informacje

[Tut], [VideoTut] - Tutorial, Videotutorial

[Dyskusja] - Rozmowa na dany temat

w83od2.jpg

Opublikowano

Normalnie z bfh zrobiła się zupełnie inna gra... kiedyś jak zacząłem grać (miesiąc po utworzeniu gry) to grało się zupełnie inaczej niż teraz, w sklepach bronie były po 50 VP na dzień i 175 na tydzień, nie było tych Super/Uber, mało kto był jakoś specjalnie ubrany, po prostu fajna siekanka na całego..... A teraz jak się wejdzie nawet niskim lvlem od razu można trafić na noobka co wydał na bfy 1000$ i szpanuje Tier'em, człowiek nie ma nawet szansy uciec... Albo gość z dwoma shotgunami przyleci i zrobi się historia rodem z GunZa (nie wiem czy ktoś grał z was ;P ) Twórcy chcą na tym więcej zarobić, dodając te nowe stroje... Ja tam na to wydałem tylko 20zł i wcale nie na ubrania czy emotki, tylko na bronie i zjechałem już nie jednego i nie dwóch takich co wydali 100x więcej niż ja.... Na moich lvlach tylko co 10 gość nie kupił nigdy bf.

Opublikowano

Normalnie z bfh zrobiła się zupełnie inna gra... kiedyś jak zacząłem grać (miesiąc po utworzeniu gry) to grało się zupełnie inaczej niż teraz, w sklepach bronie były po 50 VP na dzień i 175 na tydzień, nie było tych Super/Uber, mało kto był jakoś specjalnie ubrany, po prostu fajna siekanka na całego..... A teraz jak się wejdzie nawet niskim lvlem od razu można trafić na noobka co wydał na bfy 1000$ i szpanuje Tier'em, człowiek nie ma nawet szansy uciec... Albo gość z dwoma shotgunami przyleci i zrobi się historia rodem z GunZa (nie wiem czy ktoś grał z was ;P ) Twórcy chcą na tym więcej zarobić, dodając te nowe stroje... Ja tam na to wydałem tylko 20zł i wcale nie na ubrania czy emotki, tylko na bronie i zjechałem już nie jednego i nie dwóch takich co wydali 100x więcej niż ja.... Na moich lvlach tylko co 10 gość nie kupił nigdy bf.

Jakby ta gra była by taka jak kiedyś to była by ona tak zajebista ,że na pewno grało by w nią 2x więcej ludzi a teraz 1 lvl lata z bardzo dobrymi brońmi <_<

Opublikowano

No trzeba jakoś zarabiać. Chociaż za 30zł można sobie kupić all bronie (Plecodrapa i packe na muchy fredricha i ew bazooke i zostaje ~200 bfów na stroje xD mozna supply kupić i już :)

OndteAw.png
Opublikowano

Jak to za 30 zł? ile to jest BF? bo teraz jestem na komie.Najlepiej kupować przez PayPal'a nie?

Podobno. 30zł przez paymo= 915 battlefunds. Z tego co się orientuję to najlepsze bronie bez żadnych "lepszych" skinów kosztują po 560 bf.nie wiem jak chcesz wydać tą kasę tak, żeby zostało na stroje i supply. No, chyba że nie kupujesz uber

Opublikowano

Na gunnerze kupiłem tak :

Zwędzony Plecodrap (190 bf na zawsze)

Zwędzona packa na muchy fredricha (190 bf na zawsze )

Pogromca czołgów ( 145 bf na zawsze )

I popatrzcie ile jeszcze zostało, bardzo dobrze mi się gra z plecodrapem ;D

OndteAw.png
Opublikowano

Żałosne.... nieraz widziałem takie dzieci które wydają na stroje a chodzą z podstawówkami... W śród nich tą też tacy Polacy

Opublikowano

Ten ptak jest dla pojebów :) @up ty kupiłeś zwędzone bronie po 190 bf, lol... One mają chyba ten sam dmg co podstawowe.

Nie ja nic nie kupiłem za bf, ponieważ nie mam kasy.

Opublikowano

Ja tam kupiłem M95, AK74, różne uberki i pełno ubranek i jestem zadowolony, macie jakiś problem? Kupcie sobie też i tyle, a nie się wyżywacie, że gracze z BF to nooby, gracze z BF to takie osoby, które mają pieniądze, o.

JEŚLI POMOGŁEM - DAJ MINUSA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...