Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Posiadam 20lvl Szaman Smok i powiem tak że troszkę się nim dorobiłem eq +1000.500pz niezłe abs(15% na sztylety,strzały),kamyczek duchowy,kilka bodzi,dużo Ku na szamana smoka.

Powiem tak postać nawet mi się podoba bo widziałem że fajnie się nia expi na 70lvl daje rade prawie spota szponów wyciągnąć ale na pro eQ.Lecz trochę martwi mnie teraz cena KU(30kk za błogo-Gram na monolicie),exp gdyż prawie nikt nie gra na polance i muszę sam expić a jest to trochę uciążliwe max 3grupki po za tym wybrałem tą postać bo myslałem że jest tania i nawet fajna na pvp-przyznaje na youtube gościu wygrywał ale z jakimiś nobami i zadawał 3-4k z strzelajacego na G3.

Dla każdej postaci mam też takie eq +7+6 na małe lvl i nie wiem czy jednak ciągnąc na tym szamanie i coś dobic bufując a potem solo czy może zrobić sobie jakąś nową postać i pomyśleć nad zarobienie na niej na pro eq na całą gre dla szamana by coś dawał solo rade ale taka jest moja opinia o postaciach:

Body-drogi jak nie wiem co

Mental-to samo co UP

Ninja dagger-słaby do 65lvl

Archer porażka w expie, dobry w pvp ale co z tego jak 70 nie wyexpie

Healer co do expa chyba też slaby i do pvp z zal eq wiele osob kladzie

Smok -fajne aoe pro bufy sredni w pvp ,srednio drogi

Wp-fajna dosyć tania postać pro do expa-i własnie mysle nad wp do tego dropienia

Bm-zal dmg ale nawet niezly def dzieki ochronce.

Bardzo proszę o pomoc co powinienem zrobić

Jak by ktoś zaproponował coś proszę jeszcze o podanie linku do rozwoju tej postaci i jak najszybciej zarobić tą postacią na np ebonki +9

Edytowane przez korec123

Daj minusa co ci szkodzi ^_^!!!!

Opublikowano

Ja polecam Ci zrobic bodego i expic w pt.

Mozesz kupic sobie pd czy ksiege lidka(to sie przyda)

Szamanem samemu bez dobrego eq jest ciezko,co do eq faktycznie jest tanie,aura kiedys 500kk nawet chodzila

sstwc.jpg

Opublikowano

najlepiej grać mentalem, chociaż sam gram bodym 54 lvl i się do tego przyznaje, ku dla bodego drogie aura 65kk a ku silne 20kk i duchowe 10kk ;/ w pvp mental koks wystarczy coś na ludzi i rib na um i all leżą

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

masz 2 rozwiązania .

1. grac tym smokiem i do 45lvla buffac w v1, v2 lub nawet na BO . :) ludzie potrzebują buffka więc będą Ci jeszcze dopłacać jak bedziesz miałdobre buffy (eq na int)

2. Sura WP .. Nom fajna postac . Łatwo sie expi i pro do pvp . Tylko czy masz eq i fms z sr 20+ ? :D

1314559756-U380640.png

Sygna by

BeMyLady

Metin2 x-world ! Postać + Eq ! Zobacz i kup teraz. : )

http://allegro.pl/show_item.php?item=1810853337

Zbieram 1000 minusów więc nakurwiaj

delete.png .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...