Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dowcip o księdzu i dziecku.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Male dziecko kreci się kolo konfesjonału patrzy się takim dziwnym wzrokiem na księdza.

Po chwili dziecko podchodzi do księdza i mówi i co zesrałeś się?.

Jeżeli komuś się podobało proszę o (+)

Opublikowano

Lekcja religii.Ksiądz próbuje wytłumaczyć dzieciom pojęcie "cudu". - Posłuchajcie mnie uważnie,pewien pan wchodzi na dach chcąc założyć antenę,potyka się i spada na ziemię nic sobie nie robiąc.Co to wg was jest?Nikt się nie odzywa,tylko Jaś.-To przypadek psze księdza.Na to ksiądz,no tak Jasiu,ale nie o to mi chodzi.Bo ten pan wraca na dach i znowu spada na ziemię.To co to jest teraz? - Jasiu -To szczęście psze księdza.Tak,tak,ale ten pan trzeci raz wchodzi na dach,znowu spada i nic mu się nie stalo.Jak byś teraz to nazwał Jasiu? - A to już jest przyzwyczajenie psze księdza.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak nazywa się autobus pełen murzynów??????

Bambus <HAHAHAHA>

Opublikowano

To o co chodziło z tym autobusem z murzynami?Jakoś nie bardzo wiem w którym miejscu należało się roześmiać.Chyba,że odpowiedź będzie śmieszna.

Do ksiedza podchodzi menel Janek i pyta.Proszę księdza pali ksiądz papierosy?- Czasami palę Janku.-To jakie ksiądz pali? - najczęściel Marlboro,a czasami Camele.A ty Janku też palisz?

- Taaa,zdarza się. - Czemu zdarza się,to jakie palisz? - A różnie -Płaskie,półpłaskie,zależy jak kto przydepnie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To o co chodziło z tym autobusem z murzynami?Jakoś nie bardzo wiem w którym miejscu należało się roześmiać.Chyba,że odpowiedź będzie śmieszna.

Do ksiedza podchodzi menel Janek i pyta.Proszę księdza pali ksiądz papierosy?- Czasami palę Janku.-To jakie ksiądz pali? - najczęściel Marlboro,a czasami Camele.A ty Janku też palisz?

- Taaa,zdarza się. - Czemu zdarza się,to jakie palisz? - A różnie -Płaskie,półpłaskie,zależy jak kto przydepnie.

chujowe.

63989389769756300986.png