Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciekawy Glitch w mapie "PORT" jak go wykonac? :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;]

Pare razy widziałem jak w pewnym miejscu miedzy schodami a murem jakiś noobek wchodził w to miejsce ;] jest to dobra sprawa, bo mutanty nie mogą Cb dosięgnąć wiec proszę o pomoc i wskazówki jak tam wejść :)

a pod spodem są sreeny o które miejsce konkretnie chodzi :)

http://www.speedyshare.com/files/29898111/Crossfire20110816_0004.jpg

http://www.speedyshare.com/files/29898161/Crossfire20110816_0003.bmp

Z góry wielkie dzięki :):):):):)

Opublikowano

Tam normalnie da się wejść ale musisz robić glitcha że wbiegasz w kolesia a on będzie w ścianie. Ale większość osób które tam wchodzą to hackerzy B)

A nie da sie samemu wejśc?:)

Opublikowano

A nie da sie samemu wejśc?:)

no to pobierz g-force hacka i masz tam superjumpa ,fly , i wtedy wyskakujesz

2isw7yf.png

Opublikowano

@up Fly, super jump. Robawiłeś mnie :)

Żeby wejść tam samemu musisz użyć funkcji "walk through walls" ale ostrożnie z tym bo jeśli nie wiesz gdzie tego używać to będziesz miał Error :)

a Ok dzięki :) a macie może jakieś fajne glitche w mapach z mutantami, żeby sie dobrze schować czy coś? :):)

Opublikowano

@up Fly, super jump. Robawiłeś mnie :)

Żeby wejść tam samemu musisz użyć funkcji "walk through walls" ale ostrożnie z tym bo jeśli nie wiesz gdzie tego używać to będziesz miał Error :)

no to niech pobierze tego g-force to ma tam wszystkie co moze w sciany wchodzic . Ale ludZie muwie ze od rozpoczecia rundy ma 15/30 sec zeby wskoczyc do sciany i mu error nie wyskoczy ale ja mam tarz swuj sposub ze na poczotku rundy z nozę wskakuje w sciane i juz :)

sry z blady

2isw7yf.png

Opublikowano

Ja moge poszukać z tobą jakiś glgtchy. Ja znam parę glitchów jak chcesz poglitchować to napisz na PW kiedy i gdzie.

Ok dzięki wielkie :):) ale nie bede Ci zawracał głowy :) Napisze Ci na PW co od Cb tylko chce :)

Opublikowano

Na Excavation jest dobre miejsce do glitcha w skrzynki, Na Castle od respa GR w prawo na B taka mała skrzynka tam sie prosto glitchuje chociaż , że prosto ja i tak nie umiem xD ale zato brat i kolega umieją i widziałem jak wchodzą więc mowie ze tam łatwo wejść ja to tylko double jumpa umiem bo glitcha nie umiem a nawet to poco mi glitch dla mnie nie zbyt przydatny :D

E6c9g1v.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...