Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]celestial-world

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema

mam problem z serwerem niemieckim celestial-world

na stronie pisze ze jest online i jak wpisze byle jakie ip i haslo w clijencie to pisze ze haslo błedne

a jak wpisze poprwne to mi wsykakuje bład podczas łaczenia z serwerem (tłumaczyłem w google)

moze mi ktos powiedziec czy serwer jest off?!

Opublikowano

nie mam pojęcia . nie mow ze beznadziejne forum bo najlepsze z tych wszystkich polskich .. -.-

Zrób od nowa clienta moze zadziała ?

nie ip tylko id :)

1314559756-U380640.png

Sygna by

BeMyLady

Metin2 x-world ! Postać + Eq ! Zobacz i kup teraz. : )

http://allegro.pl/show_item.php?item=1810853337

Zbieram 1000 minusów więc nakurwiaj

delete.png .

Opublikowano (edytowane)

[quote name=PuchateK. ^^' timestamp='1313601847' post='3049419]

znowu muszę to pisać, serwer jest obecnie wyłączony, bo podobno go modernizują a jeśli pisze że ON i graczy jest do max. 10 to są GM'owie i testują coś pewnie.

On ma racje ! Moderizacja Serwera Na forum pisze, że nie wiadomo ile to potrwa ale To ok. Tygonia dowiedzialem sie że serwer przechodzi na Nowy sprzęt Będzie Ulepszony tzn. Nie będzie takich lagów ! o.O

Na stronie jest On'Line dlatego, że nie ma sensu zmieniać statusu serwera jak za pare dni wlączą serwer a nik nie jest głupi i paczy ile jest graczy Online Na tom chwile jest ich 3 ; )) To są Gm'owie Jak napisał puchatek testują srv. Z filmiku niemieckim na YT, że mają dojść nowe Bronie ! B) Gm'owie Są na serwerze i testują Np. Dmg tych broni Lub tak jak powiedział Puchatek testują srv!!

Edytowane przez xTriPL_x

57314009.png

+ Zbieram; )

Opublikowano (edytowane)

On ma racje ! Moderizacja Serwera Na forum pisze, że nie wiadomo ile to potrwa ale To ok. Tygonia dowiedzialem sie że serwer przechodzi na Nowy sprzęt Będzie Ulepszony tzn. Nie będzie takich lagów ! o.O

Na stronie jest On'Line dlatego, że nie ma sensu zmieniać statusu serwera jak za pare dni wlączą serwer a nik nie jest głupi i paczy ile jest graczy Online Na tom chwile jest ich 3 ; )) To są Gm'owie Jak napisał puchatek testują srv. Z filmiku niemieckim na YT, że mają dojść nowe Bronie ! B) Gm'owie Są na serwerze i testują Np. Dmg tych broni Lub tak jak powiedział Puchatek testują srv!!

nie będzie żadnych broni nowych, serwer ostatnio miał problemy, bo kolega tam gra i ostatnio lagowało i padało logowanie .. i mają przenosić serwer na nowego dedyka.

Edytowane przez PuchateK. ^^
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...