Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Masz gre na MojaMafia lub MakeMMO? Zareklamuj tutaj!

KDKJ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.mojamafia.pl/MafiaTownPL

Zapraszam do zagrania na nowym serwerze :D

Zapraszam na NOWY serwer O nazwie MafiaTownPL.

ZAPRASZAM DO SZYBKIEJ I ŁATWEJ REJESTRACJI.

Na początek gracze dostają 1 000 000.

Serwer powstaje, więc każdy ma szanse na bycie w czołówce.

Zapraszam do rejestracji oraz pozdrawiam Pawellinio

PS: Szukamy moderatorów 

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cześć! Chciałbym pokazać wam moją grę MafiaMMO. Gra posiada stronę na facebooku, google+ i własny sklep z gadżetami. Zajmuje się tą grą miła administracja. Exp ustawiony jest na Normal ale w czasie różnych sytuacji (boże narodzenie, wielkanoc itp.) podwyższony najczęściej na Max. Gra cały czas jest rozwijana. Zapraszam do gry i wspomagania nas finansowo przez kupowanie gadżetów i różnych bonusów w grze.

Link do gry: 

http://www.mojamafia.pl/mafiammo
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, chciałbym Wam przedstawić zupełnie nową grę ShadowCrimes.
Założona jest głównie do wspólnej zabawy, aby gracze miło spędzali tam
czas. Wiem, że jest mnóstwo takich gier bez dodatków, ale postaram się,
aby sie rozwijała. Kto chce niech wbija.

Link wiadome, narazie jes

t http://mojamafia.pl/shadowcrimes
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam.

W mojej głowie narodził się pomysł stworzenia gry w jednym z dwóch makerów via www.

Pierwszy to Mojamafia.pl a drugi to MakeMMO.com

I tu moje pytanie do Was gracze!

Na jakim mmmomakerze z tych dwóch ww. stworzyć grę?

W grę stworzoną na którym mmmomakerze byście najchętniej i najliczniej zagrali?! (odpowiadajcie w tym temacie)

-Rekrutacja na Pomocników Gry (PG) OTWARTA!-

Proszę o PW!

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam.

W mojej głowie narodził się pomysł stworzenia gry w jednym z dwóch makerów via www.

Pierwszy to Mojamafia.pl a drugi to MakeMMO.com

I tu moje pytanie do Was gracze!

Na jakim mmmomakerze z tych dwóch ww. stworzyć grę?

W grę stworzoną na którym mmmomakerze byście najchętniej i najliczniej zagrali?! (odpowiadajcie w tym temacie)

-Rekrutacja na Pomocników Gry (PG) OTWARTA!-

Proszę o PW!

Musisz znać różnicę między MakeMMO a MojaMafia.

MojaMafia to generator gier a to oznacza, że wszystkie gry są tego samego typu i o tej samej tematyce. W mojejmafii każdy dostaje odgórnie stworzoną grę z powyłączanymi opcjami i za opłatą możesz je włączyć. Tak naprawdę na nic nie masz wpływu w mojejmafii dostajesz tam jedynie stanowisko administratora i możesz zmienić kilka parametrów ale nie wpływają one ani na tematykę gry ani zbytnio na rozgrywkę KAŻDA GRA JEST DOKŁADNIE TAKA SAMA.

MakeMMO to kreator gier przeglądarkowych oznacza to, że dostajesz pusty szablon i masę opcji. Sam kreujesz swoją grę przy użyciu dostępnych w kreatorze rozwiązań. Gry nie są takie same, mogą mieć różną tematykę jednak mają podobny model rozgrywki narzucony przez kreator. Jednak opcji jest tyle, że możesz stworzyć inną grę.

Pieniądze:

Dochodzą jeszcze koszty :) aby stworzyć fajną grę w MojaMafia musisz wydać ~400zł wiadomo i za 100zł będzie gra OK

Jednak w MakeMMO za 20zł masz dostępne 100% opcji. Więc pod względem kosztów wygrywa MakeMMO.

Zyski:

Z tego co pamiętam MojaMafia daje ci ~20%-30% z tego co wydają gracze w twojej grze.

MakeMMO daje 40%-70% więc znów MakeMMO wygrywa.

Który serwis wybrać? :) Jeżeli nie masz czasu ani wizji jak ma twoja gra wyglądać to wybierz MojąMafię :) Jeżeli jesteś osobą kreatywną i masz czas i chęci aby stworzyć swoją grę co nie jest łatwe ale na pewno daje większą satysfakcję to wybierz MakeMMO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...