Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UltraMT2 (BETA) [PL] [DEDYK]

Dj TiKo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie jest tak zle, na wstępie zamienil bym tą branze na srebrna , co do wiecej pozniej sie wypowiem

W privach na chwilę obecna gram pod nikiem : RaVe / RaVe86

Pamietajcie najważniejsza zasade :

"To tylko gra i jesli ktoś jest potocznie zwanym NOOBEM utrudniajac gre , nie znaczy ze też taki/a musisz byc. Pokaż klase będąc modrzejszy/a"

defaultwq.jpg

Opublikowano

Dokładnie, serwer BETA jest po to, aby wyłapać błędy także w systemie, spolszczeniu i cliencie.

Co do serwera. Pobrałem wczoraj clienta, niestety rejestracja nie działa. Jakbyście potrzebowali pomocy, śmiało piszcie.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Przepraszamy was nie wiedzieliśmy że błąd jest taki krytyczny. Jak ruszy serwer damy wam znać

RPK RAZEM PONAD KILO

Opublikowano

Serwera nie będzie. Jak gł HA pisał do mnie na gg że shackuje mój serwer bo jest nie zabezpieczony, wyśmiałem go i zapytałem się w jakich latach żyje i czy słyszał o takim czymś jak pliki 2k10 a on nie...

nie liczył bym na ten serwer...

teamyy.png
Opublikowano

@up2

Nie wierze ci zbytnio jeśli chodzi o to co napisałeś masz 3 posty i wczoraj sie zarejestrowałeś może po prostu chcesz zaszkodzić tym serwerowi takie jest moje zdanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...