Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Simplehackv5(by Djkrzysiek)

djkrzysiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIE ŚCIĄGAĆ TEGO!!!!

Huj wciska następnego wira.

Tak dokładniej to :

Narzędzie zdalnego systemu zamykania systemu Windows

ts-poland

Opublikowano

Proponuje warna dla kolegi za umieszczanie szkodliwych plików dla komputera.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------

Wróciłem i chcę pomóc ;)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano
NIE ŚCIĄGAĆ TEGO!!!!

Huj wciska następnego wira.

Tak dokładniej to :

Narzędzie zdalnego systemu zamykania Windows

W twoich hackach tez są wiry!!!

Ps. NIE SCIAGAJCIE Są WIRY!

Opublikowano

Kurde, debilu nie rozumiesz że w hackach D3D muszą być wirusy, one są nieszkodliwe dla komputera, ale niezbędne do działania hacka.

A to nie jest wirus tylko Narzędzie zdalnego systemu zamykania Windows. Czyli jak to włączysz to ktokolwiek będzie mógł ci w każdej chwili kompa wyłączyć

ts-poland

Opublikowano
Kurde, debilu nie rozumiesz że w hackach D3D muszą być wirusy, one są nieszkodliwe dla komputera, ale niezbędne do działania hacka.

A to nie jest wirus tylko Narzędzie zdalnego systemu zamykania Windows. Czyli jak to włączysz to ktokolwiek będzie mógł ci w każdej chwili kompa wyłączyć

no i się mylisz cwaniaku:D:D:D:D:D śmiać mi się chce z tego posta:D:D:D:D:D:D:D:D

Opublikowano
Sam jesteś cwaniak. Myślisz, że taką gadką nabierzesz kogoś? Wróć do szkoły specjalnej. Nawet hacka zrobić nie umiesz. Proponuje bana dla tego dzieciaka

wiem debilu, ze jestem cwaniak, a ty dno... a bana to ty masz na myślenie!!!

• Dodaj nową pozycję...