Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Longjuyt2 - Cała Prawda.

JustDie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego powodu, iż GM longjuyt2 pisał na głównym, to co zacytuję, założyłem ten temat.

Oto co pisał, zrobiłem screena, ale juz do painta nie wkleiłem bo byłem śpiący i poszedłem xD spac ...

,,Tommorow server will be restarted, and chatacters will be delted"

Czyli o ile GM nie żartuje, ( grałem wczoraj ) to dzisiaj server zostanie zrestartowany, a postacie usunięte.

Chociaż wątpie, by tak zrobił, jeżeli tyle chińczyków ma dobre eq, i wydali w ch*** kasy na IS.

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość Mounthains
Opublikowano

kiedy to pisał ja wczoraj prawie cały dzień grałem i łowiłem

Opublikowano

Słuchaj to nie jest tibia że restart serva trwa 5 minut każde konto oni odświeżają i to zajmuje z 4 godziny a nie jak myślisz z 5 min -.-

Serwer: Longjuyt2

Postać: Ninja Dangger

Skille: Wirujący P, Zasadzka P, Szybki P, Krycie 1, Trująca P

Państwo: Shinsoo

Lvl : 73 i stop narazie ;d

66d6e67fb8b05268.png

Opublikowano

TAK! poprostu restart by lagów niebyło

Serwer: Longjuyt2

Postać: Ninja Dangger

Skille: Wirujący P, Zasadzka P, Szybki P, Krycie 1, Trująca P

Państwo: Shinsoo

Lvl : 73 i stop narazie ;d

66d6e67fb8b05268.png

Opublikowano
Słuchaj to nie jest tibia że restart serva trwa 5 minut każde konto oni odświeżają i to zajmuje z 4 godziny a nie jak myślisz z 5 min -.-

nie mowie ze 5 min.

U nich teraz 14 55 est to ak zaczeli to robic gdzies rano (powiedzmy unich o 8)t trwa uz 7 h !!!

29105455.jpg
Opublikowano

Sądze że kasacja postaci jest mozliwa :/

Chinczykom by oddali itemy z IS i tam ci od nowa by po prostu zaczeli.

A my dupa :/

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Opublikowano

Recently, our server got hacking of attacking from German, it make Database over loud. Some of gamer use Item shop buy get illegal item and make the game very bad. So we have to change all item satus back to July 18th. For other gamers, we are sorry. The cheater should take the responsbility of this trouble. If anyone do it again. We will block this area IPs, and he can not play this game forever. Longjuyt keep the right of explaination

Sratatata...

Ogólnie powiedział że ich serwer był atakowany od strony Niemiec, i im się baza danych spieprzyła. Niektórzy gracze kupowali w IS'ie nielegalnie co zepsuło grę. Więc stan rzeczy(itemów) będzie z dnia 18 Czerwca. Pozostałych graczy przepraszamy. Jeśli cheaters(nie wiem jak to się odmienia >.<) będą robić nadal ich obszar Ip, będzie blokowany.

I uniemożliwi im to grę na zawsze.

Więc jeśli ktoś z tego forum chociaż kombinował coś przy IS , to prosze aby to się nie powtórzyło bo sobie więcej nie zagramy.

Dane i tekst pochodzą ze strony: http://eurmetin2.uueasy.com/read.php?tid=1

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Gość Mounthains
Opublikowano

nie mogłeś edytować wcześniejszej odpowiedzi?

@report

Opublikowano

Co za poj**** szwaby, to dlatego 2 osoby miały złodzieje i stale +9, i pisali po szwabsku ;/

Opublikowano

Ale pomyśl ile trwało by oddawanie tych przedmiotów z IS.

A postaci nie skasują taki chinol eq + 9 85+ wpadnie w rozpacz i zakończ grę w longjuyt2 szukając nowego priva przy czym przestanie wydawać kase na IS ...a oni tylko stracą.Powiem tyle NAM MOŻE ZBANUJĄ ALE CHINOLE MOGĄ CZUĆ SIĘ BEZPIECZNIE !

Lubie DŻEM.

I loVe CocaCola

Wesołych Świąt !!

Gość Mounthains
Opublikowano
Ale pomyśl ile trwało by oddawanie tych przedmiotów z IS.

A postaci nie skasują taki chinol eq + 9 85+ wpadnie w rozpacz i zakończ grę w longjuyt2 szukając nowego priva przy czym przestanie wydawać kase na IS ...a oni tylko stracą.Powiem tyle NAM MOŻE ZBANUJĄ ALE CHINOLE MOGĄ CZUĆ SIĘ BEZPIECZNIE !

coś ci nie wyszły kolory i jak będa kasować to wszystkich napewno

Opublikowano
coś ci nie wyszły kolory i jak będa kasować to wszystkich napewno

No raczej wszystko no bo jak niby rozróżnili konto chinczyka od np. mojego konta?

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Opublikowano

Po co mu mod zmieniasz posta ?

Restart będzie, przez niemców, zostanie przywrócony stan danych do 18 lipca, więc to chyba pisze wyraźnie i nie masz po co edytowac mu posta, i pisac swoich przeczuc, bo tak nie będzie.

Opublikowano
No raczej wszystko no bo jak niby rozróżnili konto chinczyka od np. mojego konta?

Rozróżnili by np. ip xD^^

Lubie DŻEM.

I loVe CocaCola

Wesołych Świąt !!

Gość Mounthains
Opublikowano

i własnie z tym się dziwie. Więc wnosek.

WSZYSTKIE CHARY NA LONGJUYT2 będą usunięte

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...