Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

witam...

no już expiłem dość długo na modzie na EliteMT2 ... hmmm poszedłem na basen , wróciłem bo chciałem nabić kolejny lvl... włączam metka przez moda i pisze W stacji nie ma dysku . Włóż duś do stacji D

co jest z tym?? help !

Edytowane przez KungFuWoda
tevezby.png

Opublikowano

Hehe :) Mój znajomy miał kiedyś identyczny problem na ShenlongMT2. Ten problem jest stworzony właśnie przez moda na niektórych serwerach (na metin2 PL nie ma nikt takiego problemu)

Po 1 do 20 uruchemienia moda i dalej wyskakuje takie coś. Mój kolega próbował odinstalować i zainstalować metina spowrotem i to nie zadziałało. Próbował ściągać drugi raz metina z strony shelonga i nie zadziałało. Przedostatnim sposobem było u niego stworzenie nowego użytkownika na komputerze i to mu zadziałało, lecz tylko na jedną grę i jak ją już wyłączył i chciał włączyć to znowu to się stało. Ostatnim sposobem jaki on zrobił lecz to dopiero po jakiś 2miesiącach, wymienił komputer( miał już go dawno wymienić). Ale chyba format by coś zdziałał, wyprubuj tych sposobów wszystkich, oprócz kupna komputera, bo nie wiem kto by kupił komputer dla metina xD

Pozdrawiam.

takajugo ; )

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...