Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znowu Niedziała

adrian219

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem co się dzieje. Czy to tylko u mię jest "Zostaniesz podłączony z serwerem" i cały czas tak jest. Chyba z tego wszystkiego przełącze się na LongjuYT3:P Nie wiecie kiedy to naprawią, bo już mi się nudzi zakładanie kont na tym najnowszym

PS: Nie pisać do mnie prośb o zrobienie konta! Sam robię tylko dla siebie...

Pozdrawiam

Opublikowano

GM nie ma gg buahah

taki link gm podaj jak wylaczal serwa

hxxp://eurmetin2.uueasy.com/read.php?tid=1

u1u1 K2Exar (BM) 99 lvl
longjuYT2 K2Exar (Body) 93 lvl

Opublikowano

A moze pyś pomyślał kto pierwszy założył temat pod tym sensem on o 7.10 a ja o 6.41 i masz odp na swoje pytanie. Ale już nie ma co robić zbędnego spamu.

Uwaga informacja(Pewna)!!!

Serwer LongjuYT2 będzie ON o Godzinie 10:30

Nie wiadomo jednak co z ItemShop(skrót IS) Najprawdopodobniej tak samo!

Pozdrawiam

Opublikowano
A moze pyś pomyślał kto pierwszy założył temat pod tym sensem on o 7.10 a ja o 6.41 i masz odp na swoje pytanie. Ale już nie ma co robić zbędnego spamu.

Uwaga informacja(Pewna)!!!

Serwer LongjuYT2 będzie ON o Godzinie 10:30

Nie wiadomo jednak co z ItemShop(skrót IS) Najprawdopodobniej tak samo!

Pozdrawiam

Kiedys to odkryl kazdy wie ze przeciez do 10 30 na bank bedzie ON.. SPAM i tyle...

Opublikowano

Ostatnio nasz serwer dostał hacking z atakiem z języka niemieckiego, to make Baza ponad głośne. Niektóre z gier korzystać Pozycja sklepu kupić uzyskać nielegalnych pozycji i gra bardzo źle. Mamy więc wszystko, aby zmienić pozycję satus do 18 lipca. Dla innych graczy, jesteśmy przepraszam. W cheater powinien przyjąć responsbility tego kłopoty. Jeśli ktoś to zrobić ponownie. Będziemy blokować tej dziedzinie IP, a nie może on grać w tę grę na zawsze. Longjuyt zachować prawo explaination. Przetlumaczono ze stronki ;d

omgwq.png

Dawać deletel.png

Opublikowano
10:30 ale prawdopodobnie czasu chinskiego ;]

To jest wiadomość do Europejczyków...więc czas europejski....

Opublikowano

CO do IS statut itemów(tak zwane ID ,kody,value) będą zmienione a Is będzie wyłączony do 18 lipca

@Sory pomyłka oni napisali że teraz jest lipiec

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...