Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , miałem pirata ( nie mówić mi że jestem piratem itd itp bo nie jedna osoba na forum ma też pirata :P ) i nawet fajnie się grało w minecrafta , więc usunąłem folder i teraz się zastanawiam , jak kupić legalnie minecrafta ? :rolleyes: I czy da się kupić minecrafta jak zwykłą grę ? Np , w sklepie itd .

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

Nie da się narazie kupić minecrafta w sklepie .

Polecam Ci kupno przez KontaGier.pl oraz Minecraft.Net

Prosta sprawa jeśli nie znasz się na tym to na forum jest dużo temetów na ten temat. :)

zjxa83.jpg

Szukasz Kumpla do Gry ? Napisz na GG: 33011130 Skype: Zkumeru

Opublikowano

W pudełku się nie da. Musisz zrobić przelew. Możesz kupić Gift-code'a (klucz premium) na minecraft.net (oficjalnej stronie) lub na kontagier.pl (sam kupowałem, polecam)

1339163822-U301909.png

Opublikowano

Eee , a czy jak kupie np klucz w allegro to co mam z nim zrobić ? pobrać minecrafta z minecraft.net wpisać kod i grać :P ?

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano (edytowane)

Niestety,nie ma jeszcze minecrafta w pudełku na razie zamawia się przez internet specjalny Kod Który nazywa się, (gift code) On daje orginalną wersję minecraft'a

Możesz ją dostać tutaj:

To jest ukryta treść, proszę

Zanim zakupisz patrz czy sprzedający ma pozytywne komentarze :)

Ja zamawiałem przez allegro w ciągu 15min miałem gift code;)

Edytowane przez Puyol5

280qird.jpg

mca.png

Zbieram,

add.png

Opublikowano

ee , ale jak mam to zrobić :(? kupić i pobrać minecrafta z minecraft.net czy coś innego ? ? ?

Opublikowano

ee , ale jak mam to zrobić :(? kupić i pobrać minecrafta z minecraft.net czy coś innego ? ? ?

@up Robisz Tak:

1.Kupujesz Gift Code

2.Rejestrujesz się na

3.Gdy masz już konto Logujesz się na swoje konto Na

4.I jak jesteś zalogowany wchodzisz w

5.Tam wpisujesz poniżej gift code zakupiony!

6.Ściągasz Launchera Z

7.I grasz:)

Pozdrawiam

280qird.jpg

mca.png

Zbieram,

add.png

Opublikowano

Kupujesz gift-code, zakładasz konto na www.minecraft.net, logujesz się na stronie, wchodzisz tu:

Wpisujesz klucz (Weee, masz konto premium! :D), pobierasz clienta gry stąd:

Usuwasz cały folder .minecraft z %appdata% (no chyba że chcesz zachować save'y, to wchodzisz do folderu .minecraft i kopiujesz katalog "saves" gdzieś na pulpit), tym sposobem usuniesz pirata, później włączasz clienta gry (tego, co przed chwilą pobrałeś), klikasz na "Options", a następnie na "Force Update!". Potem wpisujesz swoje passy, klikasz na "Login" i grasz ;)

@Up Szybszy (ja na fonie ;))

1339163822-U301909.png

Opublikowano

A czy konto na minecraft.net jest darmowe?

Opublikowano

Echh , nie kupie ;( za drogo szkoda , na piracie nie bede grał , a na legalnego mnie nie stać ..

Opublikowano (edytowane)

Ten temat nie ma Sensu jest wiele tematów tego typu jak Kupić grę ... pozatem to tylko 49 zł i coś Więc nie tak dużo no co ty myślałeś ze notch jest taki miły?

On za tą gre chce chyba 15 Euro Pozatem na konta gier to moja 2 gra i sie nie zawiodłem.

Edytowane przez NikoPL

6.jpg

"Ucieczka może być czasem dowodem wielkiej odwagi.

Romuald Cabaj "

Kliknij To nic nie kosztuje

http://pajacyk.pl/

Opublikowano

Polecam kontagier.pl kupiłem tam gifta i jestem szczesliwy xdd

Shock700_14675_9.png

mca.png

Masz jakiś problem z minecraft? Pisz na PW!

Mój nick w grze: MrKuska131

Pomogłem? Daj +

:)