Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Okradzione Konto

bartek9991

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam a więc kilka dni temu ukradli mi konto,nawet dobre,5 irkow desing za 250k urki,kilka oslonek za urki..no i do sedna..2 dni temu gdy bylem u kolegi pokazywal mi on swoje konto,dziwnym trafem bylo bardzo podobne do mojego,wrecz identyczne,nie chcialem uwierzyc ze to moje jednak id bylo bardzo podobne do mojego.No i teraz pytanie.Jest jakis program lub bug dzieki ktoremu moglbym odzyskac to konto,poprostu kradnac mu je..przejrzalem kilka stronek z tym i znalazlem cos ze mozna przy pomocy nazwy emailu i nicku w grze ukrasc konto..wiec prosilbym o jakis tut do tego jesli juz zostal stworzony..Sorki ze sie tak rozpisalem ale poprostu chce odzyskac moje konto.bo nie bylo one jakies flaksiarne.

Z góry dziekuje.

Jak cos moje gg 5680345.

Opublikowano

Nie ten dział. Jedyny sposób to taki, aby podał Ci passy do tego konta albo SID. Wtedy korzystasz z buga na e-mail i zmieniasz hasło bez potwierdzania na e-mailu.

Opublikowano

Nie ten dział. Jedyny sposób to taki, aby podał Ci passy do tego konta albo SID. Wtedy korzystasz z buga na e-mail i zmieniasz hasło bez potwierdzania na e-mailu.

Dokładnie, zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...