Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dentysta czy się boisz ;>

viper1924

Boisz się ?  

59 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dentysta boisz si? ??

• Tak
      19
    • NIe
      29
    • Nie chodze bo nie mam z?bów
      11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jedyny lekarz do którego w ogóle nie chodzę.

Może to wydawać się głupie ale u dentysty byłem tylko raz w życiu (na plombowanie) plomba wypadła mi po kilku dniach od tamtej pory a mam już ponad 20 lat nie chodzę do żadnego, jakoś jeszcze mi nie wypadły mimo że nie jedną walkę stoczyłem więc jest OK ;)

Ja tak samo, tyle, że ja praktycznie w ogóle nie chodzę do lekarzy(tylko na jakieś kontrole itp.). Dentysty się nie boję, byłem chyba ze 2 razy w życiu, wyrwała mi jednego zęba, wstawiła jakąś plombę, która wypadła po paru dniach i później już nie chodziłem, bo nie mam takiej potrzeby.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Ja się nie boja choć może trochę :P Nie lubię wiercenia ..Lubie wyrywanie ale na serio heh .;p Ostatnio wyrwałam sobie zęba i korzenie 2 zostały jak poszłam do dentysty to w chuj bolało.....

64989641368867524845.png
Opublikowano

Idę to dentysty 2 znieczulenia mi dają 5min i po zębie nie ma się czego bać :D Jak miałem 10lat to nawet nie ryczałem tylko jak miałem 6lat to pierwszy raz do dentysty to trochę ryczałem bo to przecież pierwszy raz :) Ale teraz to nawet lubię chodzić do dentysty :D

• 3 lata później...
Opublikowano

Kiedyś się bałąm, ale już mi przeszło. Pewnie dlatego, że w końcu znalazłam dentystkę, która nie skąpi na znieczuleniu i jest delikatna. Dr Beata Lidke potrafi profesjonalnie wyleczyć ząb, znajduje czas kiedy zjawiam się z bólem i ma atrakcyjne ceny.

Opublikowano

U mnie jest tak:

W wieku -10, bylem w gabinecie 1h.

Caly czas sie "darlem", a panienka musiala co chwile przerywac.

Obecnie mam 12 lat, do dentysty nie chodzilem przez rok, podczas pierwszej wizyty po tym okresie czasu, udawalem zadowolonego, myslalen sobie "o kurka wodna ale bedzie bolało".

Gdy usiadlem na tym krzesle zlapal mnie straszny stres, pani odpalila ta mordercza maszynke, a ja co raz bardziej myślami "ale bedzie bolalo".

Zaczela wiercic i nic ;p

Nic nie boli, nic nie stresuje juz podczas.

Jedyne czego u dentysty mozna sie spodziewac to stresu, bo i tak przy kolejnych wizytach zawsze sie stresuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...