Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oficjalny MineCraft na Android! (MineCraft Pocket Edition)

Edek Skarpeta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

02166880010280895977.jpg

Dziś na FaceBooku MineCrafta pojawił się wpis informujący o MineCraft - Pocket Edition na platformę Android.

Oto link do kupna:

Opis:

Imagine it, build it. Create worlds on the go with Minecraft - Pocket Edition

The new Minecraft - Pocket Edition allows you to build on the go. Use blocks to create masterpieces as you travel, hangout with friends, sit at the park, the possibilities are endless. Move beyond the limits of your computer and play Minecraft everywhere you go.

*Xperia PLAY optimized*

Po Polsku

Wyobraź sobie, co możesz zbudować. Minecraft - wydanie kieszonkowe

Nowy Minecraft - Edycja kieszonkowa pozwala na zbudowanie w podróży. Użyj bloków aby stworzyć arcydzieła, jak i podróżować, miejsce spotkań z przyjaciółmi, siedzieć w parku, możliwości są nieograniczone. Wyjdź poza granice komputera i graj w Minecraft gdziekolwiek jesteś.

* Xperia PLAY, optymalizacja *

Zdjęcia:

93744855637206666490.jpg

54927733603991934862.jpg

Kosz aplikacji: 20,21zł

Małe demo:

//Edit by Mąka. Poprawiony wygląd i parę rzeczy :)

MPSForum wystartował! ;) Zapraszam na serwer!

Opublikowano
Proszę o podpięcie tematu, będę dodawał bierzące info na temat androidowej wersji minecraft.

Jest o wiele więcej lepszych tematów typu "Info co do 1.8" jest tam wiele więcej informacji i nie jest podpięty. Żeby temat został podpięty musi to być coś naprawdę dobrego jak TooManyMods. Co do aplikacji nie mam zamiaru płacić połowę ceny premium na kompie żeby sobie na telefonie 20 minut pograć.

Opublikowano

uuu. Ciekawe tylko ta cena taka w chu. Oby była dostępna dla graczy z Premium za Free :P

zjxa83.jpg

Szukasz Kumpla do Gry ? Napisz na GG: 33011130 Skype: Zkumeru

Opublikowano

@up

Chciało by się ;).

@top

Koleś brzydko wygląda ten temat ;). Pozwól że go trochę poprawie :)

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Nie no, super, że w końcu będzie można "mobilnie" cieszyć się MC :) Tylko wkurzają mnie 3 rzeczy...

*Xperia PLAY optimized*
CENA:

20,21 zł

WYMAGA ANDROIDA:

2.3 lub nowszy

No i sobie nie pogram na moim Swifciaku :(

@Edit: I mam już ciekawostkę z tym związaną :) Wejdźcie na:

http://www.minecraft.net/

Waszym oczom ukaże się animacja flashowa :D

@2Edit: Ups, przepraszam, to nie jest animacja flashowa, ale filmik z YT :D

1339163822-U301909.png

Opublikowano

No to lipa lekka... Ale na i5700 niedługo będzie dopracowany nowy CyanogenMod 7.1 z kernelem i sterami od tomqa i moze bedzie smigac :)

previewwz.png

Opublikowano

Dodaje demo do tematu z minecraft.net ;):

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NIE POJDZIE NA MOJA X10 MINI PRO FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

@EDIT sory za ten spam

1378238828-U336505.png
Opublikowano
Daniel Kaplan z teamu Mojang napisał, że wersji na inne telefony z Androidem możemy się spodziewać za miesiąc lub dwa.

Cytat z pewnej strony o MC.

Może jeszcze jest jakaś nadzieja! :D

Jeżeli jesteś posiadaczem Xperii Play, ale nie chcesz kupować pełnej wersji Minecraft: Pocket Edition (20zł), możesz pograć w wersję Demo (za DARMO!)! Tutaj link:

https://market.android.com/details?id=com.mojang.minecraftpe.demo&feature=search_result

1339163822-U301909.png

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...