Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skill Hack?!

TheBigLosiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, to działa, sam to kiedyś miałem. Tylko, że to nie żaden "skill hack", tylko czysty, stary multi hack - Skile bez przerwy, na PL pewnie już to nie działa, wiem, że gdy ja grałem, to to jeszcze działało, pozdro.

LongJuYT2 Server 2

81+ Wojownik Body

Aura miecza :

P

Berserk :

P

Wir miecza :

P

Szarza

P

3-stronne :

11

Opublikowano

To zalezy jak uzywasz hacka i on sie zatnie to mozna powtarzac skill lecz zadnego ubytku na zyci mobowi niezobi poki sie niezaladuje jak zwykly skill

Opublikowano
To zalezy jak uzywasz hacka i on sie zatnie to mozna powtarzac skill lecz zadnego ubytku na zyci mobowi niezobi poki sie niezaladuje jak zwykly skill

Źle mu mówisz.. Na mh, można kiedyś było atakować non-stop ze skili, i za każdym razem skill zadawał dmg. Nie sprzeczaj się ze mną, bo gram od początku m2, od samiutkiego monastyru.

@Losiu : Pewnie widziałeś stary filmik.

LongJuYT2 Server 2

81+ Wojownik Body

Aura miecza :

P

Berserk :

P

Wir miecza :

P

Szarza

P

3-stronne :

11

Opublikowano

Mógł film zrobić rok temu, i teraz go dodać ? A poza tym, to ja pisałem, że to nie działa na PL, nie wspominałem nic o innych - A jak widać, to PL to to nie jest.

LongJuYT2 Server 2

81+ Wojownik Body

Aura miecza :

P

Berserk :

P

Wir miecza :

P

Szarza

P

3-stronne :

11

Opublikowano

Ja tez gram od samego poczatku Monka,ale jak gralem na priv serwie to powtarzaly mi sie skille ale nic moba nieodbieralo

• Dodaj nową pozycję...