Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sro King + Menager + Cheat Engine

Kamilioner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

yo mam taki problem z tym auto logerem (condor menager albo clinet menager ) + sroking + cheat engine . Programiki sie spisuja wbijam sie na serwa w pare minut max 15 min ostatnio xD ale jest jedno ale xD gdy wbije na postac wejde do gry to sro king nie dziala i zong co oge z tym zrobic ? pisaano o tym juz w dziale sro king ale nikt nie czai co jest 5 xD Pozdro za bledy ort. przepraszam ;(

Opublikowano

hmm, moze nie uzywaj Cheat Engine ? bo to i tak nic nie daje, tylko Ci sie wydaje ze szybciej wbija, a tak naprawde to fake jest :P.. ja mam loadera + sro win mod + sro king'a i wszystko smiga bez jakiegos cheat engine ^_^

Admin Cienia
Opublikowano

Torque + Sroking = Szybkie wbicie, zabawa działającym, darmowym botem.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

kosmos956 powiem tak cheat engine ma za zadanie przyspieszenie gry xD czyli szybciej znikaja te napisy xD i moge wbijac np co 5 s a nie co 7 bo jak mam co 6 z normalna szybkoscia to dostaje dc albo sie wiesza silk ;P

btw D&G a Torque ma auto logina ;> condor menager ma auto login dlatego go uzywam ze sro kingiem bo recznie niemam zamiaru wbijac 0.o

Admin Cienia
Opublikowano
kosmos956 powiem tak cheat engine ma za zadanie przyspieszenie gry xD czyli szybciej znikaja te napisy xD i moge wbijac np co 5 s a nie co 7 bo jak mam co 6 z normalna szybkoscia to dostaje dc albo sie wiesza silk ;P

btw D&G a Torque ma auto logina ;> condor menager ma auto login dlatego go uzywam ze sro kingiem bo recznie niemam zamiaru wbijac 0.o

Oczywiście że ma, loguje się 500% szybciej, gdyż robi to do 10x na sekundę a taki condor menager 1x co kilka sek. :) (A postać jest zawsze, bez wyjątku).

Opublikowano

kumam xD but jezeli mi tak laguje silka to dlaczego wbijam na serwa szybciej + widze postacie ? ale nie dziala mi sro king ? teraz sprawdzam czy bd mi dzialac sro king + auto login ;> jezeli wbije to czy sro king powinien dzialac ?

P.S czy sro king dziala z testosteronem ?

Opublikowano

D&G ja miałem natomiast taki problem, ze jak odpalalem srokinga z torque, to gdy brałem swap to client, to trzeba bylo czekac na wyswietlenie tych wszystkich ikonek od bota... to ja moglem czekac i 1h i nic sie nie pojawiało... Wiesz moze jak to naprawić?

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Admin Cienia
Opublikowano
kumam xD but jezeli mi tak laguje silka to dlaczego wbijam na serwa szybciej + widze postacie ? ale nie dziala mi sro king ? teraz sprawdzam czy bd mi dzialac sro king + auto login ;> jezeli wbije to czy sro king powinien dzialac ?

P.S czy sro king dziala z testosteronem ?

Wbija szybciej dlatego że, opiszę najłatwiej jak tylko potrafię, jeśli klikasz enter czy używasz programu do logowania, silkroad wysyła pakiet do serwera podam przykład (wymyślony, ale żeby było wiadomo o co kaman), "C1 06 B6 FB H8 J4 C5 56 64 34 .. " w skład czego wchodzi, długi czas odpowiedzi, potem i wiele innych współczynników, zaś torque wysyła czysty pakiecior składający się z dosłownie 4 cyfr/liter i pomijane są błędy wywołane przez klienta że naprzykład nie wczyta postaci. Sroking wykrywa proces sro_client i podczepia pod niego bota więc nie ważne czy jesteś w grze czy się logujesz, bot powinien zaskoczyć po załadowaniu klienta.

D&G ja miałem natomiast taki problem, ze jak odpalalem srokinga z torque, to gdy brałem swap to client, to trzeba bylo czekac na wyswietlenie tych wszystkich ikonek od bota... to ja moglem czekac i 1h i nic sie nie pojawiało... Wiesz moze jak to naprawić?

Jeśli włączyłeś sroking oraz klienta, i nic nie wyskakuje, wtedy musisz uruchamiać do skutku.

• Dodaj nową pozycję...