Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak sprawdzić datę założenia konta?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc mam pytanie.

gdyż chciałbym dać do opisu postaci datę założenia jak niektórzy pro gracze, lecz usunąłem z maila wszystkie wiadomości i nie mam możliwości odzyskania tego :(

mam pytanie macie pomysł jak znać dokładną datę?

Opublikowano

niestety am racje nie da sie sprawdzic , chyba ze na mailu masz pm jak rejestrowales sie to tylko tak ;p

Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

no cóż ciebie to rozumiem ale wiesz Shouteq wnerwia jak jakiś 8latek...

dziękuje za informację chyba obejdę się bez tego ale wiem że z 1-3miesiące w to gram z przerwą na miesiąc (wakacje:D) i nie znam daty...

Opublikowano

luknij poczte moze masz wiadomosc z sh jeszcze ;p

Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

ehh a co ja pisałem w #1 post??

że opróżniałem pocztę wszystkie i każdą wiadomość bo miałem full i nie mam jak odzyskać wiadomość z s4 bo z s10 na szczęście nie usunąłem ... lecz mnie interesuje s4 bo na s10 nie gram już

i widzisz Shouteq widać że nie czytasz ze zrozumieniem i wiadomo że 8 lat-10lat masz i kozaczysz się :angry:

Opublikowano

W twoim przypadku jest to niemożliwe, ale jedynym sposobem na to, jeżeli na prawdę Ci na tej dacie zależy, to napisanie do supportu gry z pytaniem o datę założenia konta.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...