Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NoobieBot EMS v74.2

wisniaa95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oto Noobie Bot pod wersję 74.2

( nie jestem autorem bota, wszystko skopiowanie z ccplz a credity dla [D.R.T] )

Nie ma co się tutaj nad tym rozpisywać.

1-6.png

download

skan

[14-08-11]

[ + ] Added irm bot + Instant Explode - support autocc - kami - irm item vac

[ - ] Update to v74.2

jyh.jpg
Opublikowano

Moglby ktos napisac jak dziala ten IRM bot i jak go uruchomic?

IRM - It's Raining Mines

Jest to skill WildHuntera z 2 joba więc, żeby móc go używać trzeba być WildHunterem i posiadać 30+ poziom. Hack ten powoduje, że przy każdym z mobków zaczynają wybuchać beczki. Dodatkowo IRM Item Vac zrzuca itemki wydropione z potworów w miejscu w którym aktualnie stoimy.

Pomocnik
Opublikowano

Na 7 32 bit irm nie dziala tak samo jak cc.

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Pomocnik
Opublikowano

o.0 mi nie dziala nie wiem czemu ustawiales pod hotkey jakis irm ? bo trainerze ktory byl tylko do irm co na ccplz byl to pod dany hotkey sie ustawialo a tu nie ma o tym nic.

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano

PVAC nie ściąga potworków do lewego/prawego rogu mapy. Mob teleport + pvac ściąga potworki na lewą lub prawą stronę "platformy" na której one są. Nie może ściągnąć mobów z całej mapy w jedno miejsce. Używam Noobiebota tylko kilka dni ale wydaję mi się, że mówię dobrze i się nie mylę. B)

Opublikowano

PVAC nie ściąga potworków do lewego/prawego rogu mapy. Mob teleport + pvac ściąga potworki na lewą lub prawą stronę "platformy" na której one są. Nie może ściągnąć mobów z całej mapy w jedno miejsce. Używam Noobiebota tylko kilka dni ale wydaję mi się, że mówię dobrze i się nie mylę. B)

Dalej mi w bok nie ściąga. .

berserk.jpg
Opublikowano

Dalej mi w bok nie ściąga. .

Na niektórych mapach nie działa tak jak trzeba. Pvaca możesz używać tylko na moby chodzące po platformach. Na latających/pływających i skaczących potworkach nie będzie on działał.

Opublikowano

Bo sobie ustawiłeś minimalną wartość na 400HP, czyli dopiero jak Twoje HP będzie mniejsze niż 400, to wtedy Ci doładuje.

Ustaw jakiś wyższy value(jak masz 8k HP, to ustaw sobie 4k na przykład).

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Wytłumaczcie jak włączyć tego bota pod Viste,bo włączam jak mi mówicie,i mnie wywala,i pokazuje komunikat ze wykryto hacka,please pomocy :f

Opublikowano

otwierasz zakładke item filter i dajesz przy pustej tabelce accept items i enable .

EMS Kradia :

115Dk dead

117 WH+ SUPRA ACTIVE

47 Dual Blade

Sprzedam Fairfrozem 124 czy 126 att

KUPIE XBOW 110 ATT+

Opublikowano

Pomóżcie please,bo czity włączyłem,i jak ustawiam auto mp,auto hp,auto cc,kami itd.to po 5minutach wyskakuje mi ze wykryto hacka,jak wy robicie ze wam nie wykrywa?? :D?

Opublikowano

Ustaw sobie auto cc co 4,5 minuty to nie będziesz miał tego problemu, lub spróbuj tak : Zainjectuj wpierw samego bypassa, zaloguj się i dobpiero noobiebota. Jak uzywasz castoramy, to musisz wziąść process list następnie refresh przejść do zakładki Modules odznaczyć bypassa i zaznaczyć samego noobiebota, jak to zrobisz to wróc do zakładki process list, znajdź Maple Story i kliknij inject.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...