Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Mam pare pytań dotyczące Reborn System.

1. Co daje taki Reborn??

2. Czy tracimy cos robiąc go?? ( slyszalem ze cofa do 1 lv )

3. Czy skile i staty zostają???

4.Jak juz robilem 1 reborna to za drugim razem dostane wiecej statystyk do rozdania????( za pierwszym razem mialem do rozdania 400 pkt , to za drugim razem bedzie wiecej np. 600?????)

5. ( pytanie nie do tyczy Reborn) Co mam zrobic zeby uzyc trzech buffow naraz dodajace atak??? ( Gram FB i chodzi mi o Lighting Blade , Fire Blade i Ice Blade) mam 170 lvl i ostani skil Rank

Z góry Dzięki

Edytowane przez komar111
Opublikowano

1. Zależy od ustawień serwera. Zazwyczaj daje kilkaset punktów do rozdania w staty

2. Zależy od ustawień serwera. Zawsze cofa do 1 levela i kasuje staty.

3. Zależy od ustawień serwera. Zawsze zostają skille

RAsfepN.png
Opublikowano

1. zwykle jest tak, ze przez zrobienie reborna dostaje sie dodatkowe statystyki do rozdania

2.cofa do 1lv i sprawia, ze nie mozemy zalozyc itemkow typu red osm/mystic/teragrace,shineguard i mith z ograniczeniami lvl'owymi jak i kolcy,branz itp, moga byc zalozone w eq ale aktywuja sie, gdy osiagniemy dany lv

3. skille zostaja, staty nie (jezeli wbijesz skille sworda i magic za co dostajesz staty, to po rebornie jakby je tracisz bo nie ma mozliwosci ich odzyskac [srednio po kilku rebornach nie robi to roznicy, ale np FA dobij sword zeby dobic dash'a na 9 i nie skilluj juz ;p pozniej troche wiecej stat mozesz miec, ale troche])

4. tak, jak za 1 dostales 400 dodatkowych stat do rozdania (czyli 1 rr = 400pkt na tym serwie) to za 2 rr dostaniesz tez 400 stat, czyli bedziesz miec razem 800 dodatkowych stat, 3 rr to 1200 stat itd. (jezeli 1 reborn to 400 stat)

5. musisz prawdopodobnie swoj class rank podbic (czyli zrobic lvl'ingi) moze byc tak ze class rank moze byc na 10, jezeli chcesz uzywac 3 buffow musisz zrobic lvl'ing na 140lv (na 2 buffy) i pozniej dojsc do 170lv (na 3 buffy)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...