Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Oven [PL] [Dedyk]

JAJUGOSHY

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak już zauważyliście dziś wszystkie błędy na stronie zostały naprawione. Klient już jest poprawiony i działa poprawnie ( można pobierać - link działa)

Opublikowano

Handlarze przypominają stare chińskie/tureckie serwery. :X

Większość tych nowych itemów znajduje się na DragonMT2, PandoraMT2 itp.

Ogólnie, to nie wejdę, ale zachęcam innych do wbicia ;].

Opublikowano

Client już jest ale max prędkość to 30KB/s (aktualnie leci po 15KB/s), daj go na jakiś upload bo nie będę go pobierał przy tej prędkości (zajmie to 10h 24min) a normalnie pobieram w 20min.

Opublikowano

A w 6 i 7 bony wchodzą ?

Tak 6 i 7 bon wchodzi i zmiany też działają

Client już jest ale max prędkość to 30KB/s (aktualnie leci po 15KB/s), daj go na jakiś upload bo nie będę go pobierał przy tej prędkości (zajmie to 10h 24min) a normalnie pobieram w 20min.

Tu masz racje, popatrzyłem na serwer i trochę szok ile ludzi pobiera. Jutro z samego rana postaram się wrzucić na inne serwery aby ułatwić pobieranie.

Info będzie na stronie serwera.

Opublikowano

Ciekawe jaki szok, tyle ludzi pobiera a On-line zero, patcher jakiś zwalony, stoi mi już w pewnym miejscu z 5 minut

h65xnex.png

Opublikowano

Tyle że on łapie laga i nic nie robi . Zaraz Win mi sie pyta czy zamknąć czy poczekać aż zacznie działać .

h65xnex.png

Opublikowano

Tyle że on łapie laga i nic nie robi . Zaraz Win mi sie pyta czy zamknąć czy poczekać aż zacznie działać .

W zakładce Pobierz jest nowa wersja klienta z autopatcherem.

Grę można uruchamiać bezpośrednio ikoną Oven, grę należy uruchamiać ikoną OvenMT2 kiedy podane zostaną informacje dotyczące zmian w kliencie.

Jeżeli wyjdzie jakaś zmiana w kliencie to wtedy go uruchamiacie ikonę OvenMT2, aby zamienić pliki by nie ściągać nowego całego klienta.

Wiem że czytanie z zrozumieniem jest trudne ale bez jaj, chyba tyle można już się domyślić.

Ale to pisze na głównej stronie, tylko czytać.

Opublikowano

Mam tego klienta i po 29 minutach się włączył metek dopiero, mam nadzieje że teraz już się będzie włączał normalnie ;]

h65xnex.png

Opublikowano

Mam tego klienta i po 29 minutach się włączył metek dopiero, mam nadzieje że teraz już się będzie włączał normalnie ;]

Odpalaj grę ikoną z napisem oven i będzie bez czekania, a jak będzie coś nowego dodane to wtedy odpal 1 raz ikonę OvenMT2 (i poczekaj cierpliwie) by ściągnąć poprawki.

A jak coś nie jasne to pisz na GG 37766961 do GM lub na Vento co jest na stronie w zakładce kontakt.

Opublikowano

Otwieram gre przez plik "Oven.exe", lecz gdy chcę wejść do swiata gry wyłącza mi metina ... Probowalem na 4 clientach i nic ... Co może być przyczyną ?

Opublikowano

Otwieram gre przez plik "Oven.exe", lecz gdy chcę wejść do swiata gry wyłącza mi metina ... Probowalem na 4 clientach i nic ... Co może być przyczyną ?

Jeśli masz naszego klienta, to powinno być wszystko w porządku. Natomiast jak tylko ściągnąłeś tylko patch to nie będzie chodziło ( nawet gdy masz inne klienty do tej gry i odpalisz patch musi być nasz klient cały).

Opublikowano

Niedopracowany serwer z bugiem na bugu ;x

1. Bony na serwer hamachi typu abs w 1-5 po 15 w 6-7 po 15 i silny po 30.

2.Np wachlarz 8 tigiramów zbugowany, reszta epików pewnie też .

3.Nie można bić z wierzchowców cienia jak i lodowego lwa, które wydropiłem z metinów 120 na 70 lvlu ;x

4.Dropią bronie 75 dla woja i TYLKO dla woja z metków 120

5.Biłem na WH przy gm a on nic (haha)

6.Grały ze mną 2 osoby - wszystkich lagowało (haha) no i grały TYLKO 3 osoby

7.Połowa questów po niemiecku ;x

8.Bony nie w paczkach, zmiana 6\7 tańsza od zmiany 1-5

9.W komnacie smoka nie ma smoka (...)

10.Nie spotkałem ani jednego questa nowego, chociaż typu idź zabij i wróć po nagrodę

Jedyne plusy to w miarę kontakt z adminem i ładny drop yang

h65xnex.png

Opublikowano
Cyqs

Niedopracowany serwer z bugiem na bugu ;x

1. Bony na serwer hamachi typu abs w 1-5 po 15 w 6-7 po 15 i silny po 30.

2. Np wachlarz 8 tigiramów zbugowany, reszta epików pewnie też .

3. Nie można bić z wierzchowców cienia jak i lodowego lwa, które wydropiłem z metinów 120 na 70 lvlu ;x

4. Dropią bronie 75 dla woja i TYLKO dla woja z metków 120

5. Biłem na WH przy gm a on nic (haha)

6. Grały ze mną 2 osoby - wszystkich lagowało (haha) no i grały TYLKO 3 osoby

7. Połowa questów po niemiecku ;x

8. Bony nie w paczkach, zmiana 6\7 tańsza od zmiany 1-5

9. W komnacie smoka nie ma smoka (...)

10. Nie spotkałem ani jednego questa nowego, chociaż typu idź zabij i wróć po nagrodę

Jedyne plusy to w miarę kontakt z adminem i ładny drop yang

1. Bony miałeś racje są do zmiany, gdyż testowaliśmy ile można wyciągnąć z bonów bez bugów.

2. Reszta epików chodzi dobrze, potwierdzi Ci to każdy.

3. Wierzchowce już zaczęliśmy poprawiać.

4. Dropią bronie dla WSZYSTKICH.

5. Nie będę rozmawiał o WH dla "Dzieci NEO".

6. Problemy z netem, pisałem już wyżej.

7. To nie jest serwer dla ludzi którzy biegają bić psy. Tylko dla ludzi, którym znudził się polak i żałosne questy "Zabij 10 psów a może wilków 5?? to dostaniesz 5 małych potek hp".

8. Bony wsadzimy w paczki, jeśli to takie ważne.

9. Smoki zostanią dodane w najbliższym czasie, gdyż z wakacji wraca reszta ekipy serwera.

10. Napisałem wyżej o questach.

234 min To się dropi broszurki na zbroje, broń i biżuterię epicka, a Ty akurat trafiłeś na nie dopracowaną broń, także bardzo Mi przykro.

A to screen dla potwierdzenia:

budweiser.png

Zapraszam

..:: Serwer CaveMiner ::..

Opublikowano

Jeśli masz naszego klienta, to powinno być wszystko w porządku. Natomiast jak tylko ściągnąłeś tylko patch to nie będzie chodziło ( nawet gdy masz inne klienty do tej gry i odpalisz patch musi być nasz klient cały).

To nie wiem po co jest ten patch jak i tak calego clienta trzeba sciagac... Chyba ze jest on niezbedny do dzialania gry ...

Opublikowano

To nie wiem po co jest ten patch jak i tak calego clienta trzeba sciagac... Chyba ze jest on niezbedny do dzialania gry ...

Tak, klient jest potrzebny a do niego jest napisany ten patch. Bo jak coś nowego wejdzie na serwerze to wtedy nie pobierasz całego klienta na nowo tylko odpalasz patch.

Wiem, że niektórych myślenie boli a niewiedza jest okrutnie bezlitosna.

Opublikowano

JAJUGOSHY pierdol pierdol będzie wiosna, rozwaliłem 12 metinów na 120 lvl i same zatrute i zale więc ściemy nie wal, tą "epicką" bron tez wydropiłem z tych metinów, ciekawe co ma na celu danie do metinów na 40-60 lvl trolle i zombie . Serwer jest na tą chwilę dnem i już . Jak się nie umie pisać sensownych questów to wiadomo że się będziesz tak tłumaczył . Metki dostałem od gm i nikt o nich nie wiedział dopiero jak sami znaleźli ;]

h65xnex.png

Opublikowano

JAJUGOSHY pierdol pierdol będzie wiosna, rozwaliłem 12 metinów na 120 lvl i same zatrute i zale więc ściemy nie wal, tą "epicką" bron tez wydropiłem z tych metinów, ciekawe co ma na celu danie do metinów na 40-60 lvl trolle i zombie . Serwer jest na tą chwilę dnem i już . Jak się nie umie pisać sensownych questów to wiadomo że się będziesz tak tłumaczył . Metki dostałem od gm i nikt o nich nie wiedział dopiero jak sami znaleźli ;]

Jak już wcześniej czytałeś koleś server jest w fazie testów. Na razie jest tak. Od 1 września będą naprawiane wszystkie bronie, dropy itp. Jeżeli coś ci się jeszcze nie podoba to możesz nie grać.

Moze mi ktos wytlumaczy dlaczego gdy proboje odpalic gre gra nie chce mi sie spatchowac o co chodzi ?

Ponieważ narazie nie ma nic do dodania. Wbij przez klienta normalnie.

zaraz zabije tego co stworzyl 6.7 nq z takim shitem

Nie podoba się ?? Nie graj. Nikt ci nie każe.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...