Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Walka Gildii [Dedyk] [Surv/PvP] [Nonpremium] [NoWL]

szynszylu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co to ma Być Pod Pod postem Nie pisz tak

Co do tematu Lwc by się przydało dla tych początkujących

Lwc nie zostanie wprowadzone ponieważ claimowanie terenów innych gildii byłoby bezcelowe jeśli ich skrzynie będą zablokowane a na początku najlepiej skupić się na zarobieniu pieniędzy a nie zdobyciu surowców

@Offtop 150 post YaaY!

Opublikowano

Nie polecam, server administracja nie ogarnia pluginów , pomaga innym gildią , daje bany za NIC!

Opublikowano

Nie polecam Admin przywołał sobe pieniądze na założenie gildi podczas napadów na naszą gildie teleportował swoich kompanów a sam stał na komendzie god a gdy my atakowaliśmy to zamykali się i mówili że oni walczą ale nie teraz mają dużo do budowy i potem zbanował całą gildie

Opublikowano

Serwer jest fajny jedynie gracze nie wypuszczają z spawnu,Jeden gracz już mnie przezywał od wczoraj gram podszedłem do jego bazy Tajnych zauważyłem ze jest tam gracz pod ziemią i wyszedł i chciał atakować :/ale coś nie mógł i powiedział ze ban za god mod ^^ tylko najbardziej denerwującą rzeczą jest komenda /spawn i /Home /sethome mała mapa ;/

1390404700-U112610.png

Sygnaturę wykonał SylverWolf któremu dziękuje za nią :>

Opublikowano

Serwer podobno 24/7, a aktualnie jest wyłączony nie da się pograć, powie mi ktoś o co chodzi?

''Tu jest [potrzebna] mądrość. Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy: liczba to bowiem człowieka. A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć.'' Jan Ewangelista

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...