Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sexoferty

Dragon33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj rano, cos mi forum nie chodzilo......Wiec zalogowalem sie po 17 gdzies.....Patrze 2 wiadomosci......Oto jedna z nich xD :

Hello

My name is miss Sylvia.i saw your profile today and became intrested in you,i will also like to know more about you,and i want you to send a mail to my email address so that i can give you my picture for you to know whom l am.Here is my email address ([email protected]) .i believe we can move from here.I am waiting for your mail to my email address above.Remeber the distance or colour does not matter but love matters alot in life) please send me mail to my e mail address.

Please rpely me with my email address here

([email protected])

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Witaj

My name is miss Sylvia.i widzialem dzisiaj swój profil i stal intrested w was, i bedzie równiez wiedziec wiecej o Tobie i chce Ci wyslac mail na mój adres e-mail tak, ze moge dac ci moje zdjecie, aby l am.Here wiedziec, z kim jest mój adres e-mail ([email protected]). Uwazam, ze mozna przejsc z here.I am waiting for your mail na mój adres e-mail above.Remeber odleglosc lub kolor nie ma znaczenia, ale milosc wiele spraw w zyciu), prosze wyslac mail do mnie mój adres e-mail.

Prosze rpely mnie mój adres e-mail tutaj

([email protected])

Ciekawe co chce ? xD

Pomogę z matematyki, PW.

Admin Cienia
Opublikowano

Kolejna wersja żałosna próba ze spambotterów.. Do mnie również ta laska zagadała. ^^

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• Dodaj nową pozycję...