Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EasyCraft [24/7] [Dedyk] [Full-Survival] [Wl] [NoPremium]

Hores

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym się wypowiedziec na temat tego serwera.

Jak zaczynałem tam grac to było wszystko w pożądku a tu po paru dniach serwer się wyłączał i się wyłącza do teraz pograsz z 20minut i padnie bo Arcros się lubi bawic.

Więc Nie Polecam Serwera : )

Pozdrawiam Arcrosa Od MaDoX : )

Problem już znaleźliśmy i naprawiamy go :), żaden administrator się nie bawi, jeśli serwer ci się nie podoba to nie musisz tutaj grac. Proste i logiczne?

@Down

Nikt cię nie zmusza do grania, serwer jest jaki jest :)

forum

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gram na tym serverze jeden dzien i jak narazie Bardzo mi się podoba ... Wielki +

Fakt że często jest zatrzymywany... ale co poradzisz jak wolisz grać bez pluginów i na zepsutym serverze to poszukaj inny!

Nie Polecam!

Nie Bawię się w dawanie - Zasłużyłeś masz +

Opublikowano

Gram na tym serverze jeden dzien i jak narazie Bardzo mi się podoba ... Wielki +

Fakt że często jest zatrzymywany... ale co poradzisz jak wolisz grać bez pluginów i na zepsutym serverze to poszukaj inny!

Tak czasami jest serwer off ponieważ uporamy się z błędami :), a jeśli coś komuś nie pasuje to nie muszą tutaj grać :)

Zapraszam.

forum

Opublikowano

Dodaj Waylander i Bot (Koledzy)

Kur*wa .... takich dzieciaków wogole nie powinniście dodawać na WL .... Dziecko napisze tylko dodaj tego i tego i na tym sie konczy... nie zna regulaminu a chce wejsc!! Ja bym go nie dodał teraz nawet jak napisze na forum!

Podania składamy na forum!!!

Dla ułomnych adres do forum www.EasyCraft.xaa.pl

Opublikowano

Kur*wa .... takich dzieciaków wogole nie powinniście dodawać na WL .... Dziecko napisze tylko dodaj tego i tego i na tym sie konczy... nie zna regulaminu a chce wejsc!! Ja bym go nie dodał teraz nawet jak napisze na forum!

Podania składamy na forum!!!

Dla ułomnych adres do forum www.EasyCraft.xaa.pl

Dokładnie, serwer zostaje prawdo podobnie przeniesiony, i ip ulegnie zmianie.

forum

Opublikowano

zal wlasne cuboidy.. i to ma byc 100% survival ?...

To mi się właśnie podobało ale zmieniłem zdanie o serverze... Server co 20 min się wyłącza na 2 min po czym jak miałeś ustawiony /sethome to jak wpiszesz /home to cie dusi w ziemi... tak samo z cuboidami jest komenda /res tp nazwadziałki czyli teleport na cuboida.. ale to wpiszesz i zaczyna cie też dusić więc nie ma sensu w ogole grać... Jakby tego było mało załozyłem cuboida i tam dałem skrzynke ...był reset servera po czym nie mam zadnych przedmiotów , w niej miałem 32 diamenty , 28 slimeball (jako jedyny na serverze chyba je posiadałem) i inne przedmioty jak lapi lazuri , złoto ! Nie polecam!!!!!!!

Opublikowano

To mi się właśnie podobało ale zmieniłem zdanie o serverze... Server co 20 min się wyłącza na 2 min po czym jak miałeś ustawiony /sethome to jak wpiszesz /home to cie dusi w ziemi... tak samo z cuboidami jest komenda /res tp nazwadziałki czyli teleport na cuboida.. ale to wpiszesz i zaczyna cie też dusić więc nie ma sensu w ogole grać... Jakby tego było mało załozyłem cuboida i tam dałem skrzynke ...był reset servera po czym nie mam zadnych przedmiotów , w niej miałem 32 diamenty , 28 slimeball (jako jedyny na serverze chyba je posiadałem) i inne przedmioty jak lapi lazuri , złoto ! Nie polecam!!!!!!!

Do twojej wiadomości, na serwer ktoś "próbował" zrobić atak DOS i dlatego serwer się wyłączał, serwer jest przenoszony i dlatego jest OFFLINE.

Pozdrawiam, zapraszam.

forum

Opublikowano

Uwaga! IP serwerA uległo zmianie, ponieważ serwer został przeniesiony!

Zapraszam!, Nowe IP:

176.9.24.3:25565

forum

Opublikowano

Gorąco zachęcam do grania na serverze! Miła atmosfera, pomocna Administracja do tego doskonała infrastruktura servera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...