Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] CPU skokowe

xaforib

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Hmm...

Właśnie wygrałem CPU skokowe na handlu za 10k :P

(chodzi mi o to ulepszone co można skakać na kazda mapę)

Na jednym koncie na którym bociłem mam 176 kuponów na skoki... jakoś wcześniej mnie to nie interesowało

Teraz więcej bocę (na 2 koncie) a kupon jest 1 - pytanie - jak je zdobyć i czy można używać cpu bez tych kuponów?

Znając bigpoint trzeba je dokupić albo płacić za używanie, jeśli tak to ile i czy to się w ogóle opłaca?

Dzięki za odpowiedź

Edytowane przez xaforib
headerlogoc.png

Opublikowano

Kupony można było zdobyć tylko jak był event ze słoneczkami. Jeżeli nie masz kuponów to musisz zapłacić uri. Cena zależy jak daleko skaczesz jak skaczesz z x1 na x2 to zapłacisz mniej niż z x1 na np. x7

Opublikowano

Tak , kupony można było zdobyć tylko i wyłącznie ze Summer Boxow (słoneczek) , i teraz jest mozliwosc z Skrzyn Piratow zdobyć Credit Jump'y.

Nie da się tego kupic nigdzie , a jak kuponow nie masz , skok kosztuje (i tu zalezy gdzie skad dokąd ;)

Opublikowano

Nie chcę zakładac nowego tematu dlatego zadam pytanie w tym.

Sprzedałem całą amunicję x1 (LCB-10)

Bot troszkę jej nazbierał ale i tak jej nie dostaję

Jaka może być tego przyczyna? Jest jakis limit amunicji?

beztytfgfgfgfgfuu.png

headerlogoc.png

Opublikowano

Nie , z boxow dostajesz zawsze tak samo jak z kotła nawet jak masz pełną ładownie amunicj.

Tak samo jest z ładownia masz np. zero w ładowni biles alienki i nazbierales powiedzmy 1k ale zamowiony wcześniej seprom i tak ci dopisze.

Opublikowano

Właśnie dopisuje.

Mam już 120k ammo x2 i 48k x3.

Tylko tej x1 nie chce dopisywać... może jakbym ją kupił to by zaczęło, chociaż najpierw musiałbym to, co mam wystrzelać :)

headerlogoc.png

Opublikowano

Ja mam podobnie na biobocie zbiera mi ammo x1, x2,x3 i saba wszystko jest spoko tylko, że pisze mi np. że nazbierałem 2k x1 a ciągle mam 1,5k z inną amunicją jest wszystko dobrze...

Chyba was poyebało :D

Opublikowano

Tak naprawdę to po co ją zbierać, a z drugiej strony zawsze może się przydać... :)

Nie mam więcej pytań... temat do zamknięcia

headerlogoc.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...