Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedam konto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I Ty chcesz 140-180 zł za takie konto? o.O Jak ktoś DA DO 100 zł,to będzie coś -.- Teraz sezon na sprzedawanie,eu wychodzi no i konto banowane -.- ..no cóz ,powodzenia..

BTW.za 70-90 ktoś kupi tzn.mam nadzieję xD

Opublikowano

Nom spoko ziomek.Ale to dziwne troche dla mnie bo jakos tydzien temu wystawiłem to konto tutaj na mpc"wyceniamy konta."I ludzie napisali wlasnie taka cene wiec nie wiem o co ci chodzi.I jak cos to nara nie musisz sobie tu postów nabijac takimi bezsensowymi odp.-.-.

`wiedzialem ze znajdzie sie ktos taki...-.-

Walnij + co ci szkodzi ;).

8404257_4_1.png

stefanx.jpg

ohr5eg.gif

Opublikowano

Raen botku stawiaj minusy gdzie indziej -.-

I co z tego,że wycenili na tyle?moje wycenili na 300 a i tak nikt nie kupi za tyle -.- ja jako potencjalny kupiec mówię Tobie,że co najwyżej 90,100 zł.

Tyle w tym temacie..Wyrażam swoją opinię ..nie można? wyslij raport,a minusy możecie sobie we 2 wsadzić głeboko w ...

Opublikowano

A co mnie obchodzi twoje konto?Tak juz widze jak ktos od cb kupi za 300 zl konto rozumiem 100-200 to juz sie znajdzie jakis kupiec ale chlopie nie za tyle...(chociaz sa wyjatki).Ok koniec tej rozmowy jak ktos jest zainteresowany niech pisze.;D

8404257_4_1.png

stefanx.jpg

ohr5eg.gif

Opublikowano

"moje wycenili na 300 a i tak nikt nie kupi za tyle " Umiesz czytac ze zrozumieniem? za dużo gry widze .... napisałem wyraźnie ,że nikt nie kupi za tyle a Ty jeszcze raz napisałeś to samo ..bOSh o.O

Opublikowano (edytowane)

Kto tu umie czytac ze zrozumieniem...."Ok koniec tej rozmowy",ale spoko....Poprostu chodzi mi o to człowieku ze prędzej ktos kupi konto za 100-200 zł niz za 300-400.lol.Nie pisz,koniec rozmowy.!!!

Edytowane przez stefix powraca

8404257_4_1.png

stefanx.jpg

ohr5eg.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...