Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]InsanityMT2 [PL] [Dedyk]

LQS666

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Team olał serwer jak i graczy kompletnie.

Zgłoszenia nie są rozpatrywane już kolejny dzień, moje to będzie już czwarty dziś i nic w tej sprawie nie zrobione.

Co niektóre błędy nadal nie naprawione...

Team leci sobie w kulki ;/ odradzam gry.

Opublikowano

reset serwa wiec zbugowane postacie powinny byc odbugowane

ciagle padaja ch

Dobrze to napisałeś, powinny ale nie są.

Opublikowano

Serwer ehh... bardzo fajnie mi się na nim grało ale przez te padające ch i bugi odechciało mi się a tak fajnie się grało... a i zero reakcji od teamu nie wiem czy w ogóle ich ten serwer obchodzi czy co ale dalej mi się już nie chcę pisać.

2yzq.png

Opublikowano

Serwer BYŁ fajny do kiedy smok w grocie był normalny teraz chyba kilkukrotnie zwiększyli mu ilość HP i nie da się go zabić, NaSkila i jeszcze jakaś osoba zrobiła sobie eq epickie a My teraz nie mamy jak, zrobić bo bicie w 10osób+ buff ledwo zabiera HP smokowi i nie idzie go zabić, a Team olewa Nas, pisząc mi na PW że smok jest do ubicia... Ta, chyba w 40 osób gdzie nie będzie żadnego dropu, a zrobienie epika lub dropnięcie truciaka będzie graniczyć z cudem

Jasio90.png
Opublikowano

serwer jest super ale... no wlasnie ale, sa bugi i niby technik wyjechal, wroci to ma ogarnac... czekamy czekamy

serwer jest jednym z lepszych na jakich gralem

Buns_boat.gif?

Fajnie kręcą? Daj plusek.jpg:)

Opublikowano

To co pisałem wcześniej to jedna wielka pomyłka. Nie polecam serwera. W grze jak i na forum panuje komunizm , jedno złe słowo w strone administracji i perm. Eq z navi było rozdawane ( niby usunięte) , na forum jest ss jak gracz walnął drugiemu 30k+ z hita. Cyrk , cyrk i jeszcze raz cyrk. Za pamiątki nie dostaje się defa, Beran Setaou jest nie do ubicia, wojny gildii zbugowane , OX zbugowane , Chunjo nie widzi mobów w piekle, co chwila padają ch. Nie polecam.

Opublikowano

Server był fajny, ale do pewnego czasu. Jest wiele bugów, a najgorsze, że zbugowane są wojny i nie ma co robić ;/ Na servie pojawiło się eq z navi, ludzie latali na Modzie i porobili sobie epiki w dt. Niby zostali zbanowani, ale napewno kilka osób przełożyło eq na inna postać i teraz się cieszy...

Ja skończyłem przygodę z tym serverem i ani nie polecam, ani nie odradzam.

2dui2p4.png

"Bo miłość nie zna granic"

Korona Kielce Hobby Travel

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...