Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Excminecraftmania][Dedyk][24/7][NO-WL][40slotow]

Terrorysta92

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jednak dzisaj server nie zostanie wlaczony problemy techniczne. Jak sie cos zmieni to dam znac

@OK server ON zrobilismy FULL SURLIVAL !!! Zapraszamy !!!

]356771.png

Opublikowano

Siema!

mam MC 1.3_01... i mi nie działa jak podszebuję lepszego to pleace o linka:)P

jak starczy ta wersia to prosze o pomoc bo jestem w to zielony daje play offline i multiplayer daje wasz IP i pisze CONECTION LOST

END OF STREAM

Opublikowano

Musisz mieć wersja 1.7.3 . Podczas uruchamiania minecrafta zaznacz opcje "force update" i włącz, rozpocznie się pobieranie najnowszej wersji i będziesz mógł grać

.

Opublikowano

Powiem krotko serwer po nowych pluginach zszedl na psy cuba nie daja bo poco.. sami cheaterzy (teleportuja sie i zabijaja na hita) a admini maja to w DUPIE serwer BYŁ fajny ale zjebali .

Pomogłem? daj plusa.

Opublikowano

i fuck jak sie zaloguje to na chacie pisze "you must be loggin in to do thet" co robić ???

Spróbuj ściągnąć piracką wersje klienta minecrafta przez którego uruchamiasz grę. Nazywa się on chyba "MinecraftSP.exe".

Opublikowano

Serwer zajebisty! Frakcje, i wszystko inne. 0 lagów, ogarnięta administracja, to jest prawdziwy survival z frakcjami zapraszam jest zajebisty serww polecam koox

Opublikowano

INFO :

VIPY się bardzo dobrze sprzedają, jeszcze troche i zakupimy drugi serwer 50 slotow freebuild z tsem na 512 slotow!

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...