Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dostalem bana za nic

zdzichu.dunaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem bana na 24h a nie wiem za co nawet nie mam żadnego cheata na kompie może mam punk bustera wyłączyć bo paka zamówiłem a jak mi sie to powtórzy dostane na zawsze coś jest nie tam z tym war rockiem.

WarRock dla Ciebie 7 liter dla mnie całe życie!!!^^

wrLogo.gif

Opublikowano

yyyyyyyy tak za nic sie raczej nie dostaje wiesz musiales cos miec lub ktos ciebie zraportował bo na tobie uzywali hacki czyli np. wlonczyc gostek u siebie winchestera a u kolesa widac jak biega z winchesterem a wiec to zalezzy

Opublikowano

BARI mi tez dzisiaj coś takiego właśnie wyskoczyło a jak byś się zalogował na warrock.net to by było na 24h

coś jest nie tak z tym k2

WarRock dla Ciebie 7 liter dla mnie całe życie!!!^^

wrLogo.gif

Opublikowano

To Nie CHodzi O to Że MożeCie Używać Hacki Akurat W Tym Momencie ALe To Oto Chodzi Że Macie Je Wogóle Na Kompie Wieć Radze Usuwać Ja Też Mam Po Kontach Jeden Miałem Z 23 Lvl ALe TO Przeszłość. Najlpeiej Albo Sie Usprawiedliwić U Admina Warrocka Albo Przeboleć I Mieć Po Koncie Może Wamm Sie Jakoś Uda.

________________________________________________________________________________

Jeśli Pomogłem Daj "+"

Prosze Sie rejestrować NA Moim Forum O CLubingu Z Góry THX

http://clubing.phorum.pl/

Opublikowano

ja miałem podobne problemy..l banowali mnie na każdym koncie... co chwila robiłem nowe.. aż wkońcu odwiedził mnie tak zwany "K2Hyperion"... zdygałem się wtedy... on mi napisał tłumacząc na poslki.. "******* zbanowaliśmy Twoje wszystkie konta, a Ty dalej robisz nowe.. Uważaj bo skończy to się banem na IP" potym dostałem bana na Ip, a ja ich wyśmiałem bo mam zmienne ip xD

Macie kicka na 24h to dupa.. konta nie odzyskacie.. ja straciłem moja ukochana postać 36 lvl z retali.. szkoda.. i nic się na to nie poradzi...

@edit

K2 Network wyczuliło się na moją maskę IP i każde konto, nawet na którym nie chackowałem było banowane...

d23735233b786cb5.jpg

Dołącz do nas! :)

Opublikowano

zmiienne i niezmienne IP to nic... maska IP zawsze jest taka sama.. mogą Ciebie też złapać po identyfikatorze Twojego kompa..

d23735233b786cb5.jpg

Dołącz do nas! :)

Opublikowano

chyba ze poszukasz na stronach hackerskich zabezpieczen i zabezpieczysz tak kompa zeby nikt nie mogl widziec nic na temat Twojego kompa :]

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

nie oto chodzi K2 (chyba) ma taki fajny folder z ip graczy które mają podpisy CLEAR lub DETECTED jeśli twoje ip ma podpis ten drugi to serwer odrazu banuje konto... Lecz jak ktoś ma neo to nic lecz K2 się scwanił i zrobił coś takiego jak niby wirus (trojan) który sprawdza ci co masz w kompie znajdzie hacka odrazu będziesz miał bana. Jest też trzeci sposób sprawdzania ale jest jawny i nie chcą go ujawnić... Wiec tak czy siak powoli w WR będzie się ciężko hackować.

Żal mi dzieci którzy w każdym poście piszą " Pomogłem daj mi 5 "...

" Iść swoją drogą nie dać sadysfakcji wrogom "-Molesta EW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...