Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Porady co do kupna PSP.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ma do was kilka pytań co do kupna PSP (interesują mnie modele 2k oraz 3k).

1.O co chodzi z tym przerabianiem softu, słyszałem że jeżeli są jakieś inne płyty główne nie da się wgrać?

2.Z jakim softem najlepiej kupić konsolkę, aby dało się korzystać z internetu oraz uruchamiać gry z karty SD?

3.Ile maksymalnie może kosztować psp z tym przerobionym softem, chodzi o modele 2k oraz 3k?

4.Czy warto może kupić 1k za niższą cenę? ;>

5.Jaką kartę pamięci kupić do 50 zł?

Jak na razie to tyle psp i tak kupię dopiero w październiku, listopadzie więc nie dawajcie mi linków do aukcji na allegro. Za SENSOWNE odpowiedzi nagradzam ;).

Opublikowano

1.Załózmy ze masz Softa 6.40 to nie mozesz wgrac przerobienia musisz miec softa 6.20,6.36,6.39

2.6.20 Jak chcesz miec na stałe przerobione Korzystac z internetu mozna z kazdego softu PS.Memory Stick duo

3.z 400-500 zł

4.Tak opłaca sie ale psp 1k Ma Gorszy Wyswietlacz

5. 2 gb

h6IduA1.png

Opublikowano

Czyli nie warto kupować 3k tylko 2k lub 1k, przeczytałem na innym portalu że na 3k nie można wgrywać stałego przerobienia tylko nietrwałe a na 2k zależy do od wersji czegoś tam (nie pamiętam X.X), możecie mi dokładniej opisać na jakich softach będę mógł odpalać gry z karty? ;>