Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z profilami

TrojaninPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Otóż mam taki problem.Mam zrobione ok.8 confingów. I gdy wchodzę na serwer na 1 confingu,na którym jest możliwośc wpisania komendy !stats,wpisuje ją i wyskakują mi moje staty na tym serwie.Ale gdy zmienie cfg te staty zostają,mi iż np. wgl na tym serwie nie grałem.I powiedzmy ogólne staty na tym cfg mam 100killi i 20 dedów,a na serwie pokazuje mi np. 1000 killi i 100dedów co jest nie możliwe.Mógłby ktoś pomóc mi w tym. Bo mimo zmiany cofingów,staty mam tylko 1 i każdym confingiem na nie pracuje jakby.

Opublikowano (edytowane)

Witam.Otóż mam taki problem.Mam zrobione ok.8 confingów. I gdy wchodzę na serwer na 1 confingu,na którym jest możliwośc wpisania komendy !stats,wpisuje ją i wyskakują mi moje staty na tym serwie.Ale gdy zmienie cfg te staty zostają,mi iż np. wgl na tym serwie nie grałem.I powiedzmy ogólne staty na tym cfg mam 100killi i 20 dedów,a na serwie pokazuje mi np. 1000 killi i 100dedów co jest nie możliwe.Mógłby ktoś pomóc mi w tym. Bo mimo zmiany cofingów,staty mam tylko 1 i każdym confingiem na nie pracuje jakby.

Nie za bardzo rozumiem...

Staty (te serwerowe) nie są zapisywane w configu (a nawet jak dobrze pamiętam nie na profile).

Edytowane przez Tot4l_Own4g3
Opublikowano

Nie za bardzo rozumiem...

Staty (te serwerowe) nie są zapisywane w configu (a nawet jak dobrze pamiętam nie na profile).

Czyli wynikałoby że moge mieć tylko 1 staty mimo 8 profili.?

Opublikowano (edytowane)

Czyli wynikałoby że moge mieć tylko 1 staty mimo 8 profili.?

Napisałem, że nie jestem pewien. Jak dobrze pamiętam serwer zapamiętuje twoje statystyki na GUID. To by wszystko wyjaśniało dlaczego tak masz. No, ale mogę się mylić.

Edytowane przez Tot4l_Own4g3
Opublikowano

Aha.Dzięki.Chociaż wydaje mi się,że kiedyś miałem na 1 profilu inne a na drugim inne ;)

Mam nadzieję, że wszystko zostało wyjaśnione. W razie problemów PW ;).

Close.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...