Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam problem z metinem. Gdy gram sobie troche (ze 30min) to zamyka mi metka i wyskakuje błąd ?????????? ????? ????????? ??? (ze znakami zapytania). Wie ktoś jak temu zaradzic? A gdy sie wyłączy metin to potem aby go uruchomić musze resa kompa robic bo mi wyskakuje że nieprawidłowa wersja pliku pack/PC2.epk

Reinstall nic nie pomaga (próbowałem). Licze na pomoc.

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

Siemka, mam problem z metinem. Gdy gram sobie troche (ze 30min) to zamyka mi metka i wyskakuje błąd ?????????? ????? ????????? ??? (ze znakami zapytania). Wie ktoś jak temu zaradzic? A gdy sie wyłączy metin to potem aby go uruchomić musze resa kompa robic bo mi wyskakuje że nieprawidłowa wersja pliku pack/PC.epk

Reinstall nic nie pomaga (próbowałem). Licze na pomoc.

Spróbuj uruchamiać jako Admin . Lub reset kompa

Opublikowano

Jakiego masz metka 2008, czy 2010 ? Jeśli masz 2008 to możliwe, że musi coś być .

Jeśli pomogłem daj + jeśli nie pomogłem też walnij + =)

Opublikowano

Dziwne ja miałem podobną sytuacje ale jak robiłem odpal jako administrator to działało popatrzę jeszcze, jak coś dam znać .

Jeśli pomogłem daj + jeśli nie pomogłem też walnij + =)

Opublikowano

Power ty je... bałwanie 2 temat o tym i ciągle kurw* wprowadzasz w błąd wszystkie osoby PROSZĘ SKOŃCZ JUŻ COKOLWIEK PISAĆ SPAMERZE!

KOLEJNY RAZ TŁUMACZĘ

WEJDŹ W NOTATNIK ERROLOG USUN ALL WŁAŚCIWOŚCI TYLKO DO ODCZYTU.

JEŻELI NADAL WYSKOCZY USUWASZ ERROLOG PLIK EXE...

TERAZ NIE POWINNO WYCHODZIĆ RADZE COŚ ZROBIĆ Z ANTY POMOCĄ SPAMERA ;D

EDIT JEŻELI TEGO NIE ZROBISZ I OKAŻE SIĘ ŻE NIE WYSKOCZY BŁĄD TO SIĘ NIE MARTW ON MOŻE WYSKOCZYĆ KIEDY NIE BD SIĘ SPODZIEWAŁ JAK UŻYWASZ HACKÓW WIĘC MOŻE WYSKOCZYĆ DZIŚ O 21 JUTRO O 6 ITD BEZ HACKÓW ODPALONYCH...

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Power ty je... bałwanie 2 temat o tym i ciągle kurw* wprowadzasz w błąd wszystkie osoby PROSZĘ SKOŃCZ JUŻ COKOLWIEK PISAĆ SPAMERZE!

KOLEJNY RAZ TŁUMACZĘ

WEJDŹ W NOTATNIK ERROLOG USUN ALL WŁAŚCIWOŚCI TYLKO DO ODCZYTU.

JEŻELI NADAL WYSKOCZY USUWASZ ERROLOG PLIK EXE...

TERAZ NIE POWINNO WYCHODZIĆ RADZE COŚ ZROBIĆ Z ANTY POMOCĄ SPAMERA ;D

EDIT JEŻELI TEGO NIE ZROBISZ I OKAŻE SIĘ ŻE NIE WYSKOCZY BŁĄD TO SIĘ NIE MARTW ON MOŻE WYSKOCZYĆ KIEDY NIE BD SIĘ SPODZIEWAŁ JAK UŻYWASZ HACKÓW WIĘC MOŻE WYSKOCZYĆ DZIŚ O 21 JUTRO O 6 ITD BEZ HACKÓW ODPALONYCH...

Nie życzę sobie żebyś mnie wyzywał . Mi wyskakuje taki błąd i wystarczy ze urochromię od nowa jako admin i działa .

@Edit .

Nie chcę się z tobą kłucie , ale takie błędy wyskakują także jak długo się gra .

Opublikowano

Czego kłamiesz! Dlaczego wprowadzasz ludzi w błąd jeżeli nie wiesz nie pisz!

Napisałem że ten błąd wyskakuje w różnym czasie czasami wcale to jest bład gry a ten komunikat to potwierdzenie czy wysłać cały log do teamu jeżeli ktoś kliknie lewy i używał w tym momencie hacków to bay bay konto ;D

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

zobacz sobie we właściwościach jaką masz optymalną rozdzielczość i w configu w metinie sobie na taką zmień i graj na fullscrenie bo na windows mod gra chodzi wolniej

Opublikowano

ja tak mam jeżeli w shopku ktoś coś sella i kupuje to ja i inny koleś w tym samym czasie. i po tych znakach zapytania pokazuje się ?????? [ok] chyba nic z tym nie zrobisz.

Combat 18.

Opublikowano

reinstall nie pomaga... cheatow 0 mam gram czysto. Programow mam malo(niekiedy wiecej uzywalem i nic sie nie dzialo). wezme CCleaner, we napisze do supportu. Najgorzej ze jak zamknie mi metka obojetne czy bd ?????????? czy jakies detected memory modify to potem nie moge uruchomic bo pisze nieprawidlowa wersja pliku pc2.epk wie ktos czemu?

zbyt duża sygnatura.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...