Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial][IT]New private server - Finalongju2

Mentor™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prezka 10/10

co do serwera wbije ale mam pytanie jest jakis yang bug lub cos?

Nie ma bugów praktycznie żadnych. Konserwacja serva jest około 2-3 razy w tygodniu i wszystkie niedociągnięcia są usuwane na bieżąco.

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Grałem na serwerze ponad rok temu czy to jest reaktywacja ? I czy nadal są 2 serwery czy tylko 1?

Opublikowano

Da rade ktos stworzyc spolszczenie ? bo ciezko bedzie eq wybonowac ;/

Jeśli masz problemy z tłumaczeniem to pisz na GG 6023583, chętnie pomogę, bo "metinowy" włoski już perfekt opanowałem ^^

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Moje pytanie brzmi, czy jest tu jakaś bankierka?

Jeżeli tak to chętnie zagram, bo nie chce mi się bawić w sztabki. ; /

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

ja jednak nie zagram tam ;/ malo kasy dropi, ceny wzgledem tego są wysokie, peleryny męstwa dropią dopiero z metinow 85+, a tak to nie ma u handlarki ;/ strasznie nie wygodnie grało mi się nie po polsku, wbiłem 19 lvl daggerem i na tym koncze przygode na tym serwerze, po wbiciu tego lvla mialem 1kk, dodanie 1 bonu tyle kosztuje, porazka.

taniec15.gif
Opublikowano

na dawnym fina nie było tych wszystkich nowości którymi wg mnie zepsuli teraz serwer

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

na dawnym fina nie było tych wszystkich nowości którymi wg mnie zepsuli teraz serwer

Zastanawiam się, czy grałbyś przez 2 lata na tym servie, gdyby nic nowego nie dochodziło... umarłbyś z nudy, lub poprostu przestał grać ;D

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

super serwer sie zapowiada ..

Paw33l chunjo ^ ^

nic?daj -

daj - - - - - - - ile wlezie

nie rozumiesz daj -

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy jest jakiś luncher/spol ważący maks. 350 mb/s ? Bo nie wiem czy ściągąć 900 mb prawie, żeby przetestować.

Serwe wydaje się super, lecz pozory mylą. Kiedyś grałem, a widzę że konta są więc wbije. :- )

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kozacki włoski server, grałem na nim jak jeszcze nie było tych wszystkich epików, 2010sf i było super, kamermod z chinskimi privami na liscie i tam byl wlasnie Finalongju2:) 10/10

Czo, czo, czo się paczysz?!

Old acc: dawidek00 :>

Opublikowano

Ja grałem na 1 edycji, dawno, dawno temu:D Jeszcze tylu polskich privków nie było. Tamta wersja o wiele bardziej mi się podobała niż ta, był klimat a tutaj serw jakich wiele, przeciętniak. Trochę mnie zawiódł ;/ ^^

Opublikowano

kurwa mialem tutaj 99 lvl ciekawe czy jeszcze jest:D

CPU: Intel Core i5 3350p /// MOBO: Gigabyte GA-Z68AP-D3 /// GPU: MSI Geforce GTX 660 Ti OC 2GB /// PSU: XFX Core 550W 120mm 80+ SLI PSU /// HDD: Seagate 500GB /// RAM: Crucial 8GB 1333MHz

a71211487f3a47a8.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...