Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W jaki sposób okazujecie miłość dziewczynie.

Osama

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Edit.

????

Nikt nic nie pisal ?

@Ob. Skad wytrzasnoles filmik ??

Daje kwiaty i chce czegos w zamian B)

Nie no zartuje , i mowie ze ja kocham ;x

btw.To moje inne acc.

Wiec nie ma Double posta , sry ale nie wiedzialem ze nikt sie nie wpisal ;x

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ależ osama ma zapłon z tym testovironem, no fakt internet dalej szokuje i dla jednych to nowość dla innych staroć.

Żeby nie było, że spam. W żaden sposób, bo nie mam dziewczyny.

Opublikowano

Dodaję jej tabletki na srakę do herbaty, ukrywam papier i zapycham nim kibel, a gdy ona wchodzi... mądrzy się domyślą :>

Jak smerfastycznie. Daj mi to, co mi się należy.

"Wiarę w Boga powinno tracić się tak jak pierwsze zęby".

Opublikowano

Leveluje jej postać w World of Warcraft... Albo po prostu idziemy karmić kaczki D;

Czego człowiek nie robi ze złości...

674c8z.jpg

Szpanuje. Dajcie +

Opublikowano

Ależ osama ma zapłon z tym testovironem, no fakt internet dalej szokuje i dla jednych to nowość dla innych staroć.

Żeby nie było, że spam. W żaden sposób, bo nie mam dziewczyny.

Haha, myślisz, że dopiero to odkryłem? Jeżeli tak to na przyszłość odpuść sobie myślenie bo ci nie wychodzi.

Skoro nie masz dziewczyny to po kiego chuja tu piszesz? To nie jest temat od żalenia się bałwanie.

RAsfepN.png
Opublikowano

Osama kurwa wes zachowujesz sie jak bys byl pempkiem swiata dorosnij wyjdz na dwor a nie wyzywasz wszystkich jak ci sie podoba moze plimos aktualnie nie ma dziewczyny to go nie wyzywaj a tak do tematu wychodzimy do kina pocalunkami

Opublikowano

Osama kurwa wes zachowujesz sie jak bys byl pempkiem swiata dorosnij wyjdz na dwor a nie wyzywasz wszystkich jak ci sie podoba moze plimos aktualnie nie ma dziewczyny to go nie wyzywaj a tak do tematu wychodzimy do kina pocalunkami

A ty weź się naucz pisać. Jak tylko zwracam mu uwagę, że to nie jest temat od żalenia się, że nie ma się dziewczyny.

RAsfepN.png
Opublikowano

to ze nie pisze "ż,ą,ę,ś,ć,ź" nie umiem pisac jest mi poprostu wygodnie tak gdyby nie to ze masz exmoda juz bys dawno bana za obrazy wyrwal co drugi temat to ty klniesz na kogos ale dobrze mowia ze kulture wynosi sie z domu ^^

Opublikowano

Osama pewnie żali się że już nie ma moderatora.

Ja mówie zwyczajne kocham cię i tyle :)

Sam zrezygnowałem, i co? Zgasłeś hehe.

@KrwawyZMC

Nawet jak byś napisał "weś" to i tak nie byłoby poprawnie, trololol. I ciekawe czemu miałbym dostać bana za obrazę skoro nikogo nie obrażam. Nazwanie kogoś bałwanem lub debilem to wcale nie jest obraza, to jest zwrócenie tej osobie uwagi na jej niski poziom intelektualny.

RAsfepN.png
Opublikowano

Dobra osama weź zepnij rowa i nie udawaj jakbyś nie wiadomo kim był, banaczku. Co do mojego posta, to wyglądało jakbym się żalił ? Możesz to interpretować jak chcesz, zresztą nie mam zamiaru konwersować z jakimś pro napinaczem przez kabelek, który myśli że zawsze ma racje. Pisz sobie co chcesz po tym moim poście, mam na to jak na lato. Niski poziom intelektualny? Wywnioskowałeś to po jednym poście? ; o hahahah ojj zdziwiłbyś się :) No fakt to tylko forum więc co można się spodziewać po takich "typkach"

Peace, ogarnij real. Ciekawi mnie czy w życiu po za forum też się tak do każdego spinasz? I don't think so.

#down

Jakbym nie umiał czytać ze zrozumieniem to nie odpisałbym na twojego posta. Ehhh brak słów.

No to dobrze, że ty już w przedszkolu czytałeś ze zrozumieniem :) Polska potrzebuje takich "mądrych" ludzi. Bless i powodzenia, bo konwersacje z takimi jak ty zazwyczaj kończą się fiaskiem.

Opublikowano

Dobra osama weź zepnij rowa i nie udawaj jakbyś nie wiadomo kim był, banaczku. Co do mojego posta, to wyglądało jakbym się żalił ? Możesz to interpretować jak chcesz, zresztą nie mam zamiaru konwersować z jakimś pro napinaczem przez kabelek, który myśli że zawsze ma racje. Niski poziom intelektualny? Wywnioskowałeś to po jednym poście? ; o hahahah wolne żarty :)

Peace, ogarnij real.

Wywnioskowałem to po tym, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem, czyli brak ci umiejętności, którą nabyło większość przedszkolaków.

RAsfepN.png
Opublikowano

@Boże Osama ja nie wiedziałem ,że Ty taki napinacz..

@Topic

Ja Staram się dać co najlepsze :) mówię wprost , okzauje to gestami ;)

OndteAw.png

Opublikowano

Haha, myślisz, że dopiero to odkryłem? Jeżeli tak to na przyszłość odpuść sobie myślenie bo ci nie wychodzi.

Skoro nie masz dziewczyny to po kiego chuja tu piszesz? To nie jest temat od żalenia się bałwanie.

On się nie żali :) On się chwali ! To powód do dumy ! A tak , żeby nie było...

Rzygać mi się chce jak widzę takie tematy na forum o cheatach o.O

beznickowiec.png

By Baksiu

Opublikowano

ja tam nie muszę jej pokazywać jaka jest dla mnie ważna ona sama to wie

- rano przynoszę jej śniadanie do łózka

- w nocy to wiecie ....

- itp...

beka, co najwyżej, to matka tobie może przynosić śniadanie.

Opublikowano

hmmm... Moja lubi masażyk :) Plecki + pośladki. Zawsze się robi milutka jak skończę xD

2rc8k5i.png

Opublikowano

"Hej mała, znam takiego jednego frajera, osamę z MPC forum. A teraz rzucaj się w moje ramiona!"

Hehe, dobry tekst. Szkoda, że nie twój. W końcu to cytat, no chyba, że cytujesz siebie ale to trzeba być idiotą, żeby tak robić.

RAsfepN.png
Opublikowano

Mówię jej co do niej czuję....

Jaka jest dla mnie ważna.....

Wszystko dla niej robię żeby była szczęsliwa...

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...