Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ca NA sie wyłącza

WojcioxDD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sposób Lenarta już nie działa.

Wejdź w dział poradniki i tam będzie jak zagrać na CA NA v. 2.

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

.....

Z tego co wiem Na już blokuje dla Europejskich graczy.

Ale nie wiem czy też oto chodzi tutaj dokładnie.

nie to bo przecież możemy grać sposobem ilove... tylko rozłącza połączenie

Co do tematu to nie wiem stery do karty graficznej pobierz, wyłacz antywira, zapore systemową może będzie ok

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

@up

I po co się nim chwalisz skoro robisz łaskę i nie chcesz się nim podzielić? :rolleyes:

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Opublikowano

nie robię łaski...tylko skoro mi się udało znaleźć to Tobie i innym też się uda...

wystarczy trochę poszukać... siedziałem nad tym tydzień i znalazłem... i wszystko mam dawać jak na tacy ? śmieszny jesteś chyba...

ehh.:)

Opublikowano

Weź się w garść - idź odgarniać śnieg.

Raczej Ty jesteś śmieszny. Po co robiłeś poradnik, skoro i tak nie chcesz pomóc? :rolleyes:

Nawet nie powiesz gdzie szukać ani nic...i jeszcze cieszysz wąsa, że Tobie działa a innym nie.

btw. chyba jednak robisz łaskę skoro Zavetti zamknął ten Twój niby poradnik xD

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Opublikowano

Cwaniaku?

Chyba nie wiesz co to słowo oznacza.

Zakończyłem z Tobą konwersację, dlatego, że rozmowa z pierwotniakiem do niczego nie prowadzi.

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Opublikowano
stery do karty graficznej pobierz,

no tak... bo jak nie ma ręki to chodzić nie może ...

ILoveVomitI & bohomas

+5% za offtop. nie wnosicie nic do tematu.

@topic, poszukaj w necie programów które zmieniają ip na Amerykańskie (północna Ameryka) ewentualnie Australia.

no i tyle z poszukiwań ILoveVomitI'a ... nie ma innego sposobu niż programy...

@down

sry, fakt tu masz racje, nigdy nie biorę tego pod uwagę, od zawsze miałem zmienne ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

od początku powtarzam, że programy nie zmienia IP jak masz stałe ! trzeba mieć VPN... tylko wtedy zagrasz... znajdź sobie działający albo wykup i po problemie...

Opublikowano

Sposób Lennego/Lenarta/~Len'a nie wiem już jak mam pisać :P Nie działa, musisz znaleźć nowy działający sposób na zmianę VPN. Ja znalazłem jakiś sposób nowy i podobno działa ale na razie nie chce mi się go testować, a publikować na MPC bez sprawdzenia to zupełny niewypał

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

przez programy Wam zmienia IP...ale w grze i tak odczytuje to realne...są za dobre zabezpieczenia...TYLKO VPN inaczej nie uda Wam się za CHUJA zagrać...

Opublikowano

zmieni IP ale tylko w czasie używania programu, jak go zmakniesz to powróci stare IP (chyba że masz tam gdzieś napisane że zmienia na stałe, ale to byś musiał wykupić zapewne)

EDIT

Down i po cholere ten spam ? Czekaj na Tuta jakiegoś a teraz graj w EU...

sygnatura_old.png

Opublikowano

Ten kto mi pomoże dostanie 20 +

///jeszcze jeden post tego typu i dostaniesz 7 dni urlopu. wtedy poczekasz znacznie dłużej niż te 2/3 dni.

post-223271-1278612118,52.gif

DAJ MINUSA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...