Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dziwny problem

Gość azerf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprobuj przerwać i odnowa to zpatchować..

945be9e2a6c17df7med.jpg

<Najs> idziesz sobie ulicą i daleka widzisz dwie panny emo co idą za ręke, myślisz - lesby

<Najs> gdy podchodzisz bliżej okazuje sie że jedna z nich to chłopak. a więc parka emo, spox

<Najs> ale jak podejdziesz jeszcze bliżej, to okazuje się że to drugie to też facet. geje. emo są niezwykli :D

Życie..

Opublikowano

czekałęm ponad 1,3h.....prubowałem już odnowa przedtem z 3razy i nic,moze sprubowac na manual patcherze?tylko wszytsko ok cacy 3 i dupa...a jak che zamknac to musze menagerem i jak zamykam to jeszcze brak odpowiedzi ;(

EXPmIpC.gif

Opublikowano

no tak ale chyba bez sensu bedzie sciagac i instalowac nowego clienata za kazdym razem kiedy bedzie nowy patch ;/

Opublikowano

najlepiej sprawdzac sobie wage poprzednich wersji :] ja zawsze sprawdzam wage ostatniego clienta zaczynajac sciaganie pozniej jezeli nie jest mi potrzebny anuluje sciaganie.

p.s. jest jakas mozliwosc odpalenia teraz god mode na gMS ? :]

Nie podaję nicków z GMS, EMS.. Ponieważ nie ufam niektórym na mpc ;]

NP. DzinX "-_-

znajac nicki twoich postaci jestem w stanie wniknac do twojego umyslu i je okrasc ^^ Żenada ^^

Opublikowano

Jak zawsze, co kazdy patch 20 osób ma ten sam problem...

Zatrzymuje się? Sciagnij Manual Patcha. Dalej sie zatrzymuje? Sciagnij nowego klienta.

Closed.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...