Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak strzelać z L96A1 Arctic Wolf

sebcio95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w tytule mam L96A1 AW na perma tylko, że jest jeden problem-nie umiem z tego strzelać.

Pewnie większość osób powie, że po co to kupowałem skoro nie umiem grać-otóż kupiłem tą snipe bo każdy ją dobrze zachwala itd. i niby się nią dobrze strzela.

No ale powróce do tematu, a mianowicie mam pytanie właśnie jak z niej strzelać tzn. gdzie nacelować na gostka żeby dostał bo jak teraz na kogoś celuje to celownik na nim jest ale oczywiście nie dostaje tak jakby w ogóle snipa nie wystrzeliła.

Dodam, że probuje robić flash scopy (trochę szybsza wersja QS-widziałem taką nazwe na necie) lub jak kto woli standardowy Quick scope.

Tak więc czekam na odpowiedzi, a szczególnie od tych co ową broń posiadają i dobrze z niej grają.

Pozdro sebciow11

PS: Jeśli zły temat itd. to proszę o przeniesienie.

I HATE HACKERS!!! !!!

xXMrKoksikXx.png

Opublikowano

Hmmm...

Albo bliżej podchódz.

Wal w tors , lewa reka a walnie w prawa...

Cos takiego jak zywkly L96.

Z tego co wiem , moge sie mylic..

Ale blizej na 100% bądz.

Co do reszty sam musisz wyczaić.

Opublikowano (edytowane)

Oki dzięki tyle, że na blood money to troche ciężko będzie podejść bliżej ;/ no ale kit coś wymyśle, a i jak coś to narazie lagów nie mam na moim lapku xD przeczyściłem go 3 programami i narazie idzie ok.

Ja teraz sobie ustawiłem quality settings na LOW i rozdzielczość na 1280 na 1024 bo taką mam na full i smiga narazie ładnie a grafa i tak jest piękna różnicy na high i low to nawet nie ma.

Jeśli ktoś jeszcze coś chce powiedzieć to spox.

Edytowane przez sebcio95

I HATE HACKERS!!! !!!

xXMrKoksikXx.png

Opublikowano

musisz minimalnie przed gościa jak chcesz możemy zagrać 1na1 to dam Tb kilka porad ^^:)

no spoko napisałem ci już na gg chętnie sobie pogram z tobą, a rady się przydadzą

I HATE HACKERS!!! !!!

xXMrKoksikXx.png

Opublikowano

A czemu on ma podchodzic blizej?? Przecierz to snajperka czy do strzalu na duza odleglosc... A co do snajperki to nie moge Ci wiele powiedziec pooniewarz sam z niej strzelalem tylko 3-4 razyi mi sie calkiem dobrze celowalo :)

Po to aby mógł trafić.

Tak jak KwiatZiom powiedział :D

@Top ja bym ci zalecał zagraj z jakimiś noobami/po creep se na nich.

Kup se elite/super elite i segreguj na noobki :D.

Potem ze snapą lataj samą.

Aż to wykujesz :D

Ja wykułem w BF BC2 na single/doświadczony ze snapą quick scope :D

Może kiedś dam filmik...

Polecam, zrób tak jak mówie :D

Pzdr.

Opublikowano

no to tak, prawym masz lunetę, celujesz na gościa, jak będzie na środku celownika ( przeważnie jest to krzyżyk) to kliknij lewy przycisk myszy

pozdro, mam nadzieję że pomogłem, a tym czasem zamykam, zajebisty tut

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...