Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widze ze ludzie jak padaja respia sie w miescie a po 5 - 15 sekundach juz sa w tym samym miejscu gdzie byliii

Jak oni to robia ??????

Błędy to moja specjalność
wiec prosze bądz mily nie zwracaj na to uwagi
:D

GG 10083301

Opublikowano

reversy to są scroole z item shopa dzięki którym możesz teleportować się do pointów w każdym terenie oraz wrócić do miejsca w którym zginąłeś ;)

random.jpg

Opublikowano

Witam, jeżeli masz poniżej 20 lvla, to jest od tego specjalny NPC. Znajduje się on w Jangan i Constantinople. Po zagadaniu z nim może on Cię odesłać w miejsce, gdzie użyłeś scroola lub padłeś. Innym wyjaśnieniem jest tak jak napisał mój poprzednik "Reverse scrool" (nie pamiętam jak dokładnie to napisać), kupowany z IM za silki. Wysyła on Cię w miejsce, gdzie padłes, gdzie użyłeś scroola lub w wybraną przez Ciebie lokalizację na mapie. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam, jeżeli masz poniżej 20 lvla, to jest od tego specjalny NPC. Znajduje się on w Jangan i Constantinople. Po zagadaniu z nim może on Cię odesłać w miejsce, gdzie użyłeś scroola lub padłeś. Innym wyjaśnieniem jest tak jak napisał mój poprzednik "Reverse scrool" (nie pamiętam jak dokładnie to napisać), kupowany z IM za silki. Wysyła on Cię w miejsce, gdzie padłes, gdzie użyłeś scroola lub w wybraną przez Ciebie lokalizację na mapie. Pozdrawiam

Wielkiie dzieki ale powiedzcie mi jeszcze jedno ktory to gosc jestem w constantinopole

GG 10083301

Opublikowano

w Jangan jak jest ta brama gdzie się zaczyna grę są 2 npc i w nazwie będzie miał [Teleport] a w constantinopole będzie stał koło tego teleportu taki koleś który stoi kilka kroków w prawo od tej babki z eventu ;)

random.jpg

Opublikowano

Wielkiie dzieki ale powiedzcie mi jeszcze jedno ktory to gosc jestem w constantinopole

Proszę bardzo: cons.jpg w constantinople jest to o ile dobrze pamietam NPC "Lise" , a w Jangan "Choiyoung" jan.jpg Grafiki zapożyczyłem z innego forum, nie są mojego autorstwa. Wziąłem je z tego linku:

To jest ukryta treść, proszę

Jeśli nie można umieszczać linków, to przepraszam i proszę o usunięcie mojego posta.

Opublikowano

Proszę bardzo: cons.jpg w constantinople jest to o ile dobrze pamietam NPC "Lise" , a w Jangan "Choiyoung" jan.jpg Grafiki zapożyczyłem z innego forum, nie są mojego autorstwa. Wziąłem je z tego linku:

To jest ukryta treść, proszę

Jeśli nie można umieszczać linków, to przepraszam i proszę o usunięcie mojego posta.

Wielkie dzieki za szybka pomoc koledzy :)

Pozdro

Prosze o zamkniecie

GG 10083301

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...