Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BioBot w gammie

DaarkOrbit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,dzisiaj złożyłem gamme i mam pytanie jak ustawic dobrze bota(biobot (2.2.0) i moge chyba dzisiaj spokojnie uruchomic,bana raczej nie bedzie?? Jeśli dobrze ustawie to jak bot zestrzeli wszytkie alieny,chyba bd musiał skakac na nastepne fale?

Opublikowano

ja robiłem wrota na czołgu i szybkiej osłonowej.. a na biobocie kill npc, circle npc, not to kill , drag , i oczywiscie jakie ammo, alieny , czy ma używać peta itp, repair polecam 1%

pobierz nową wersję (2.2.1) , niestety Sekhmet zamknął temat i nie wszyscy wiedzą że jest i znowu sprzedaje surki :P

a co do skoków to po zrobieniu fali i pojawieniu się wrót będziesz musiał sam przeskoczyć, jeszcze nie ma opcji automatycznego skoku we wrotach

Opublikowano

troche glupie pytanie,ale jak zaznacze 3 typy rakietek zeby uzywal to jak on bedzie to robil uzywal od najlepszych do najgorszych? :D sorry niewiem 1sz raz chce odpalic bota w gg

Opublikowano

Alfę na pewno. Betę na 90%. Gammę... cóż, może i da radę, ale zajmie mu to baaardzo długo.

Licząc, że dk na 31lf3 w alfie zajmuje ok. 2,5 minuty (1 strzał na sekdundę, 700'000/4'500=155,(5)~156s/60s=2min 36s.). Nie liczę missów. Bez boosterów / podkręcenia laserów.

Przy 10lf3 będzie to 700'000/1'500=466,(6)~467s=7min 47s.

Nawet licząc 7,5 minuty. W gammie dk w takim razie będzie 3x7,5=22,5 (liczmy już 20minut, będzie łatwiej)

16x20=320minut = 5 godzin i 20 minut. Nie licząc missów i trochę naciągnąłem czas bicia w dół. Jeśli bot bedzie tak długo bił alieny to wzrasta prawdopodobieństwo że w tym czasie złapie laga / rozłączy się serwer / zwali się net itp. Co za tym idzie zmniejszają się szanse na pomyślne skończenie wrót.

Opublikowano

Nie polecam robić botem dk w gammie siby devo czy mk to ok ale dk przy twoich 10 lf3 bedzie trudno i dlugo.Ja zawsze puszczam bota od poczatku do dk a reszte robie sam tobie tez tak polecam nazbieraj uri i mozesz probowac

Opublikowano

Hm , nie wiadomo ile bot to /h bedzie robił. Najlepiej na dedyka puscic bota o tak mniej wiecej 23:00 - 24:00 i do rana sobie spokojnie zrobi ta Game ;).

W tych godzinach najlepiej bo mało os na serwie. Na pl1 o 03:00 - 04:00 jest mniej wiecej 300-400os. wiec raczej lagow nie bedzie.

Opublikowano

@up ale my mówimy o Biobocie który sam nie przeskakuje w kolejne fale :P poza tym jak sam BioLog napisał "Drag- beta, be carefully in GG" , jednym słowem opcja drag nie jest dopracowana do końca i trzeba pilnować bocika , więc chyba raczej nocka odpada, chyba że na same krychy np :]

Opublikowano

jakos robi z x2 bije bo mam duzo,ale tylko 5k dmg,uzywam rakiet tych po 5 urki,opalilem pr rakiet i premium za znajmoych zrobilem,wiec szybko rakietki leca i wgl szybko idzie :D,juz jestem na mk

Opublikowano

@up 2 o kurde , zapomniałem o tym :P

Wiesz jak się ma kbota z GG to niczym sie nei martwisz wlacasz go na dedyku i basta. Przychodzisz do domu i wrotka zrobione :D

@up a to Bio Botem robisz ?

Opublikowano

A da sie zrobi kbotem noGG? Po prostu samemu wejsc do wrot, poscic bota, ustawic all, jak skonczy, znowu samemu wejsc do next fali itd.?

10 more

Opublikowano

lol no to po gammie,ostatnie zycie,bot polecial do kata sie naprawiac,alieny dookola po 250k walily a ten stoi i sie naprawia ... i chyba bd musial zbierac na zycia...

Opublikowano

Jeszcze jedno,gdy bot jest wlaczony,siedzi juz w gammie,odpalam kill npc,circle npc,jaki alien,i jeszcze Not to Kill,chodzi o to że pomimo iż zaznacze Not to Kill to bot zabija alieny (zabije 1) i bot sie wyłacza,juz straciłem przez to 3 życia w gammie,co zrobić ???

Opublikowano

Dokupić następne i spróbować zrobić wrota na licencji trial ibot'a/kbot'a (jeśli się da - nigdy nie próbowałem) - jeśli się nie da albo wykorzystałeś trial'a to spróbuj z inną wersją bio

headerlogoc.png

Opublikowano

To jest jakies pojebane bot w gammie ciagnie mk , gdy doleci do rogu przelatuje przez alieny zamiast omina je stracilem przez to cala gamme !

POMOGŁEM? DAJ "Lubie To"

1375957758-U101704.png

Opublikowano

Ja jak robiłem nim wrota to go pilnowałem, to nie kbot że można go na nockę zostawić a rano sprawdzić efekty.

Jak dolatuje do rogu to musisz sam nawrócić inaczej przeleci przez to całe gówno i padnie.

Mi padł w alfie na sibelonitach - jak? Przelatywał przez środek i nie naprawiał sie <_<

Poza tym jak dasz mu naprawę np na 50% to on zatrzyma się, zignoruje alieny i będzie sie próbował naprawiać.

Jeśli cię mocno zraniły to włączasz naprawę i sterujesz nim - zostawiasz alieny w tyle i czekasz aż troszkę się naprawi i tak do skótku

headerlogoc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...