Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

witam wszystkich. na wojny zacząłem chodzic dopiero niedawno (byłem na 3) no ale zawsze walczyłem w hased w centralnym obozowisku. Gdy po wojnie powiedziałem koleżance z gildi że zarobiłem 50 PO, ona odpowiedziała że zarobiła ponad 300! Spytałem się jej jak to zrobiła to powiedziała że za każdy teren dostaje sie PO i dlatego tak skakała po mapach. I teraz moje pytania:

1. czy żeby dostac PO trzeba kogoś zabic? czy wystarczy tylko że ktos mnie zabije na danym obszarze i zaliczy sie że "walczylem na nim"?

2. ile jest tych obszarów? słyszałem że wojny toczą sie w Tyco, Gebra, Ardir i Hased, ale czy dostaje PO w walce ogólnie w Tyco, Gebra, Ardir lub Hased czy dostaje PO za walke w centralnym obozowisku w Hased, oddzielnie za walke w ognistej Ziemi w hased, i oddzielnie za walke w obozie zwiadowców mosud?

3 ile dostaje PO za walke w poszczególnych obszarach/mapach? podobno na niektórych 50 a na innych 70.

podsumowując: w ilu i jakich miejscach mogę zdobyc PO? jagby można było to prosiłbym o wypisanie wszystkich, bo jestem troche zielony (gram niecale 2 tyg) i co musze zrobić aby PO dostać?

jak coś to aderia/valorian kapeć 21lvl

Edytowane przez romder

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do4story przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowałem sie na postac na4story napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisałem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając

słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

Ps. jak oni to robią czy ja tez tak mogę muszę kopić korbę czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Opublikowano

Też tak próbowałem ale chyba żle zrobiłem bo zginąłem w kilku miejscach a na koniec wojny byłem w gebrze i dostałem tylko 50 PO ale przecierz za tereny na gebrze dostaje się 70 a tam zginąłem tylko raz więc sam dokładnie nie wiem jak to się robi więc jeśli ktos może niech dokładniej napisze

Łącznie można chyba 720 Po zdobyc na 3 terenach w ardir i hased po 50 a na 3 terenach w gebrze i tyko po 70

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

na tej wojnie poumierałem w różnuch miejscach, tylko w gebrze mi się raz nieudało bo derów niebyło (niepamiętam gdzie) i dostałem 430 PO

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do4story przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowałem sie na postac na4story napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisałem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając

słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

Ps. jak oni to robią czy ja tez tak mogę muszę kopić korbę czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Opublikowano

PO można dostać tylko z jednej mapy ponieważ na koniec wojny 21:30 trzeba być na jednej mapie na której zdobyło się obszar tak więc nie wiem ile max można dostać ale ludzie przez czas trwania wojny idą do ardir i się wybijają za to dostają punkty PO w taki sposób można tylko otrzymać aż tyle PO w czasie jednej wojenki można i dużo więcej ale to zależy jak kto umie grać jakie ma eq lvl i czy dobrym pt jest

39052_zps71e43729.png

• 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...