Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibia Auto - Potrzebuje pilnie skrypta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pewien problem. Otóż gram sobie na rl i mam tibia auto pod 9.1 no i teraz ustawiam sobie gdzieś bota no i jak zejdzie czy wejdzie gdzieś po drabinie czy gdziekolwiek to pisze first go upstairs/downstairs, więc wybrałem TA map w Map used. I teraz czasem atakuje jakiegoś potwora to potwór jest otoczony tym czerwonym kwadratem ale wcale nie obrywa, więc nie mogę go zabić. Wie ktoś jak to naprawić? Lub jeśli jest taka możliwość może ktoś podać/napisać skrypt dzięki któremu bot jeśli nie trafi potwora przez np: 10s to zmienia target,ignoruje potwora czy zaznacza go ponownie?

REGGAE! < 3

Opublikowano

Po prostu sam go zaznacz ręcznie jak ma czerwony kwadracik i go nie atakuje to kliknij manulanie ja tak robię i mi śmiga :)

Opublikowano (edytowane)

Taa ale jak ja bym chciał gdzieś iść czy coś to nie mogę bota zostawić a ja chce właśnie puścić bota na cały dzień i iść gdzieś. Bardzo proszę o taki skrypt. Gdzieś czytałem, że taki skrypt istnieje np: jeśli nie może zabić potworka przez x sekund to odchodzi czy coś takiego. Błagam was ludzie pomóżcie jeśli możecie ;p

Edytowane przez karolix4

REGGAE! < 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...