Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MW2 SKINY

R3azZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie czy za podmienianie skinów do mw2 np do intervention albo ogólnie broni można dostać bana? bo dużo moich kolegów ma te skiny a bana nie, ale czytałem i podobno nie można do mw2 skinów podmieniać.

Opublikowano

Można podmieniać.

Gdzieś w regulaminie steam jest że użytkownik może modyfikować zawartość graficzną gry jeżeli nie ułatwia gry.

Opublikowano

Możesz ale nie można podmieniać na skiny typu człowiek będzie żarzysto (nie wiem czy dobrze napisałem) Zielony albo jakiś jaskrawy bo to ułatwia wypatrzenie przeciwnika np w głębokiej trawie....

Piszę poprawnie po polsku, i używam interpunkcji

Jeżeli pomogłem, proszę podaruj mi

+

to nic nie kosztuje, a mi pomaga

:)

Opublikowano

Broń jak człowiek także nie może zostać zmienione na jaskrawy kolor, ponieważ broń przeciwnika będzie w tym samym kolorze co twoja.... Jest to jednoznaczne z tym że będzie go łatwiej wypatrzeć ;] Możesz zmienic broń ale na taką w podobie jak orginał czyli możesz np.: dodać jakieś paski albo obrazki.... Nie wolno kolorować na kolor stały całej broni..... To tyle. Oczywiście możesz robić co chcesz ale tylko na swoją odpowiedzialność...

PS.: wykkrycie takiego czegoś jest równoznaczne tylko z 3-dniowym banem ;]

+

Opublikowano

UP

Taaaa gdyby przynajmniej wykrywali takie coś.

Kolega ciśnie na texturach już od premiery (jego team niebieski a przeciwnik czerwony) i nic a nic nie dostał.

Skiny broni zmieniasz jak chcesz i nic nie dostaniesz więc spokojnie nie krępuj się xD

Opublikowano

UWAGA ! wiem co pisali poprzednicy , vac może zbanować za modyfikacje silnika gry, więc jakieś ryzyko jest,wiem bo mój brat miał bana za modele w cs'ie. :)

Ja tylko ostrzegam :)

wyglądało to tak ściągnął modele m4a1 i ak47 , na drugi dzień włączam cs'a i ban :) ale wiadomo cs 1.6 to tylko 14 zl :)

Poprawna polszczyzna podstawą kontaktów międzyludzikch.

swujstyl.jpg

Opublikowano

No wiesz VAC wykrywa jak masz zmieniona bron bo przy kazdym uruchomieniu gry sprawdza czy pliki nie byly modyfikowane ;] potem wysyla kopie plikow do administratorow ktorzy spradzają czy nie ulatwia gry.... jezeli zauwazą ze ulatwia to klikają magiczny przyciosk ban i po sprawie ;]

+

Opublikowano

O KURWA BANA NA CS ZA ZMIANE TEXTUR AHAHHA

Można podmieniać textury broni ale na ligach jest to zabronione.

Czemu miało by się za to dostawać bana? A np. w black opsie czy left 4 dead (VAC) są do ściągnięcia oryginalne programy do ułatwienia dodawania modelów?

syg2i.jpg

Opublikowano

Ja mam podmieniane textury od listopada 2010 roku i bana nie dostałem więc z moich życiowych doświadczeń mówię ci że nie powinieneś dostać bana, ale jak masz już zmieniać te texturki to rób to rozsądnie i z umiarem... I pamiętaj, używasz na własną odpowiedzialność! (Żeby później nie było że dostaniesz bana za to i będziesz gadał że to przeze mnie)

Zbieram

add.png

1320916907-U215643.png

Sygna by Baksiu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...