Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Warek - najłatwiejsza postać jeśli na innych grach nawalałeś warkiem. HM standardowy build: 5 STR 2 DEX.

Pagan HM full INT - przyjemna postać, moja ulubiona. Full INT, bo z pagana HM i tak wiele nie wyciągniesz, a jak zrobisz dobrze UMa, to wymiatasz. HM ciężko się zarabia na UM, trzeba nauczyć się grać tą postacią i nie rezygnować pomimo porażek.

Z góry mogę Ci napisać, że HM sina i huntera nie rób. Nie opłaca się, a ... zrobisz.

UMami możesz się bawić w inne btanki, borci, sinów pod PvP lub PvE, etc. ale postać HM powinna służyć do jak najszybszego wbicia 40 by odblokować tryb UM. Jeśli nie stać Cię na UM, to robisz wszelkiego rodzaju resety i expisz do full HM by zarabiać na UM. Zatrzymanie się na HM to tak jak na metinie nie wychodzenie z m1.

Skille, dokładną rozpiskę znajdziesz na oficjalnym forum Shaiyi.

Tłumaczenie skrótów znajdziesz w innych tematach. Opcja "Szukaj w google" nie gryzie, nie urwie ręki, mózg nie wyląduje na ścianie.. Wiem, że się powtarzam, ale ludzie nie patrzą na moją sygnaturkę, tylko robią nowe, ... topici.

Opublikowano

Warek - najłatwiejsza postać jeśli na innych grach nawalałeś warkiem. HM standardowy build: 5 STR 2 DEX.

Pagan HM full INT - przyjemna postać, moja ulubiona. Full INT, bo z pagana HM i tak wiele nie wyciągniesz, a jak zrobisz dobrze UMa, to wymiatasz. HM ciężko się zarabia na UM, trzeba nauczyć się grać tą postacią i nie rezygnować pomimo porażek.

Z góry mogę Ci napisać, że HM sina i huntera nie rób. Nie opłaca się, a ... zrobisz.

UMami możesz się bawić w inne btanki, borci, sinów pod PvP lub PvE, etc. ale postać HM powinna służyć do jak najszybszego wbicia 40 by odblokować tryb UM. Jeśli nie stać Cię na UM, to robisz wszelkiego rodzaju resety i expisz do full HM by zarabiać na UM. Zatrzymanie się na HM to tak jak na metinie nie wychodzenie z m1.

Skille, dokładną rozpiskę znajdziesz na oficjalnym forum Shaiyi.

Tłumaczenie skrótów znajdziesz w innych tematach. Opcja "Szukaj w google" nie gryzie, nie urwie ręki, mózg nie wyląduje na ścianie.. Wiem, że się powtarzam, ale ludzie nie patrzą na moją sygnaturkę, tylko robią nowe, ... topici.

Napisz mi na gg : Jesli możesz 20876367

Opublikowano

Napisz mi na gg : Jesli możesz 20876367

Jeśli masz jakieś pytania to na PM.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A kim grasz.... ? w tedy postaram sie pomóc

Metin2xHack

Napisano 13 sierpnia 2011 - 13:35

odkop

do tego Xanan dobrze wyjaśnił, jak zawsze.

ANIMA LIBERA! :P

sadass.png

CAUSE I AM HIGH

JUŻ W NIC NIE GRAM I NIE ODPISUJE, ELO

:D