Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zamierzam kupić serwer "wooden" na craftserve i z tym wiąże się moje pytanie. Czy taki serv uciągnie te 5-7 osób z potworami (bez zwierząt) i z małą ilością pluginów? Chodzi o to żeby rozgrywka była.. zadowalająca? (czytaj: bez lagów)

Opublikowano

Tak uciągnie oni mają bardzo dobre maszyny i jak pisze ze uciągnie 10 osób to nawet z zwierzętami uciągnię. Więc możesz kupywać i grać :D

Opublikowano

ok, bo chodziło o to czy lepiej już wziąć opcję "stone" wgrać więcej pluginów i włączyć nether/zwierzęta, czy grać na tym woodenie :D Przydałby się jeszcze ze 3 opinie ludzi którzy tam mają "drewniany" :D

Opublikowano (edytowane)

Według mnie utrzyma też zwierzeta bez lagów bo maja pożądne servery ale według mnie na gamepix.pl mają lepsze servery tylko że na sloty

Edytowane przez Bezimienny.
Opublikowano (edytowane)

Mają dobre maszyny, na wooden z 10 osobami i potworami, zwierzętami i pluginami nie będzie lagów

A administracja taka sobie

Edytowane przez MrSuldo

Opublikowano

Najbardziej proponuje ten, możesz wgrywać i robić co chcesz, super maszyny: http://netshoot.pl/

s13.NetShoot.pl - Polska (Zamość) (Minecraft)

Procesor: AMD Phenom II 1100T Sixcore 6x 3,63 Ghz

Pamięć: 16GB DDR3

Dyski: 2 x 500GB SATA III

s14.NetShoot.pl - Polska (Zamość) (Minecraft)

Procesor: AMD Phenom II 1100T Sixcore 6x 3,63 Ghz

Pamięć: 16GB DDR3

Dyski: 2 x 500GB SATA III

Ikona Gra Szczegóły Cena za slot

Minecraft Lokalizacja: Polska, Zamość (NETDC)

Gwarantowane zasoby pamięci operacyjnej w zależności od liczby slotów:

10-15: 1024 MB, 16-25: 1536 MB, 26-35: 2048 MB, 36-44: 2536 MB, 45-50: 3072 MB 3.00zł

Opublikowano

widzę, że są mieszane opinie co do craftserve, ale ja kupie bo sam jestem ciekawy jak to wygląda.

Opublikowano

hdfhhfhhghhfhj zapewne czyjeś multi acc do robienia reklam ale szczegół...

Co do tematu to z pewnością uciągnie "cybernetyczny" znajomy ma tam serwer i na loozie wszystko może być

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...