Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Rekrutacja GM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! MaM pytanie załóżmy że mam 16 lat nie jestem pełnoletni czyli nie mogę zostać gm. Ale jak napiszę w podaniu że mam powyżej 18 lat, resztę wypełnię tak idealnie że mnie muszą przyjąć. To oni to sprawdzają czy jestem pełnoletni, czy nie sprawdzają tego i mogą mnie przyjąć. Bardzo proszę nie pisać takich rzeczy że trzeba mieć jeszcze 50lvl + doświadczenie potem testy na ircu bo ja o tym doskonale wiem. Chodzi mi tylko o ten wiek...

joliem.jpg

Pomogłem, nie pomogłem daj - :)

Opublikowano

Witam! MaM pytanie załóżmy że mam 16 lat nie jestem pełnoletni czyli nie mogę zostać gm. Ale jak napiszę w podaniu że mam powyżej 18 lat, resztę wypełnię tak idealnie że mnie muszą przyjąć. To oni to sprawdzają czy jestem pełnoletni, czy nie sprawdzają tego i mogą mnie przyjąć. Bardzo proszę nie pisać takich rzeczy że trzeba mieć jeszcze 50lvl + doświadczenie potem testy na ircu bo ja o tym doskonale wiem. Chodzi mi tylko o ten wiek...

Raczej Cię nie przyjmą . Piszą ze 18 to 18 .

Opublikowano

No nie wiem.

Mój kolega (w moim wieku:15lat) napisał podanie i rozpatrzyli pozytywnie mimo że podał niepełnoletniość.

Ale z tego co mi mówił nie opłaca się być tym gm ze względu na 2 miesiące rangi testowej.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano (edytowane)

Wątpię czy przyjmą jest wymóg 18 lat i musi być spełniony, ale co chcesz to zrobisz .

Edytowane przez GANG3STER

Jeśli pomogłem daj + jeśli nie pomogłem też walnij + =)

Opublikowano

wszystko zależy od Ciebie. jakie masz doświadczenia w grze, brak trollowania itp.

tak czy inaczej jak Dash mówi są wyjątki.

eot.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...