Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gomt2 Cubemt2

xSMILEYx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co to jest Cubemt2 ? xD

Tak na serio, to na " Gomt2 " jest off, slyszlem ze maja go otworzyc, a " Cubemt2 " daja tam bana za sklep ........Chcesz jeszce grac ? ^^

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

a co to za serwy nie słyszałem o takich? chyba litery pogubiłeś

POMOGŁEM CZY NIE 5* SIĘ NALEŻY!!!
Opublikowano

To sie nazywa ClubMT2 !!!!!!!!!!!!!!! Spolszczenie masz w moim temacie i daj 5 zaraz dam link do rejestracji.......

Edit@

Link do rejestracji www.newlongju.cheat-x.eu/account_create.php

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Dobrze gadasz mentor, dziecko wyjdź i kup słownik, i godmt2 nie działa a clubmt2 rejestracja off, nie pograsz, lepiej na pl wróć.

Na zdjęciu w profilu 13743.59 units/second niech ktoś mnie pobije ;D

Opublikowano

Jednak ze wszystki serwow najlepszy jest longju09......Zero lagow, swietny drop, kowal +6 100%, mozna wbic skille na g, jest spolszczenie......jednak banuja polakow i ich jest bardzo malo ;/...............Teraz polecam longjuyt2, po 21 mozna pograc ;p

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

wiecie co troche z was nooby ja jakoś teraz ostatnio grałem z kuzynem i jakoś bana nie dostałem i gm nie poluje na nikogo tylko jak byście na czacie nie pisali to by było dobrze a tak to każdy serwer jest zablokowany

Opublikowano
Jednak ze wszystki serwow najlepszy jest longju09......Zero lagow, swietny drop, kowal +6 100%, mozna wbic skille na g, jest spolszczenie......jednak banuja polakow i ich jest bardzo malo ;/...............Teraz polecam longjuyt2, po 21 mozna pograc ;p

Chujowy serwer.

Ja na nim grałem od założenia ale potem przestałem, praktycznie wtedy sami polacy grali, 0 lagów ale też 0 sklepów.To co to za gra bez sklepów?

Opublikowano
Chujowy serwer.

Ja na nim grałem od założenia ale potem przestałem, praktycznie wtedy sami polacy grali, 0 lagów ale też 0 sklepów.To co to za gra bez sklepów?

Jak wiesz co z czego dropi to fajna ^^ Tam kurwa dropilo tyle itemow ze nie mialem miejsca w eq......I na co ci sklepy ? ;/..........Mozna miec skille na g, p i tylko sie cieszyc.....

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Ale musiałes sam łowić w chuj czasu żeby małża, perłe mieć, ku sam musiałeś dropić, chińczycy zabijali jak metka kończyłeś, i banowali za pisanie na głownym a i tak w chuj neo pisało -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...