Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INNE] skok na mape bonusową

KingRaider

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trzeba używać CPU Skokowego (tego do mapy x-1).

Według tego co jest napisane na oficjalnym forum szansa wynosi 1/1000 że przeniesie cie na mapę bonusową.

Powodzenia!

headerlogoc.png

Opublikowano

No to moglibyście teraz podać komendę bo ja bym na przykład chciał zobaczyć czy da się tam wskoczyć a proty są tam zwyczajne? Czy może tak jak we wrotach.

Pomogłem? daj: Lubie to

1319559475-U373267.png

Opublikowano

To widać ze nie czytasz tego forum bo jest taki bug ze możesz tam wskoczyć za każdym razem trzeba znać tylko pewna komendę.

Bennq ale wszystko jest do zrobienia trzeba wiedzieć jak. Teraz i tak już nic nie tracicie to moglibyście podać tą komendę.

Pomogłem? daj: Lubie to

1319559475-U373267.png

Opublikowano

Przecież komenda jest w temacie Quaka i to na pierwszej stronie!!!!!!!

Lol. Slepy jestes? Przeciez posta edytowal w tym teamcie co mi linka na PW dales i nic nie ma, pusty POST. Wiec kurwa nie pierdol, ze jest napisane. ; xxx ; / / /

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja pierdole.. ja nie wiem jak wy będziecie żyć skoro wam tak ciężko myślenie przychodzi...

http://www.mpcforum.pl/topic/424032-piszcie-se-na-mnie-tu-co-chcecie/

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

Ja pierdole.. ja nie wiem jak wy będziecie żyć skoro wam tak ciężko myślenie przychodzi...

http://www.mpcforum.pl/topic/424032-piszcie-se-na-mnie-tu-co-chcecie/

I powiedz mi gdzie tu jest NAPISANA KOMENDA NA SKOK NA MAPE ??? ;x

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

JCPU|S|42 wklepujesz to potem to

JCPU|J

i jestes na mapie ale wszystko wskazuje ze masz IQ ponizej 10 bo masz w tamtym temacie ...

Opublikowano

A co mam niby dać?Moje pokolenie za młodu kijem obręcz od roweru ganiało,a nie siedziało i hakowało programy.Nie ma opcji,abym ja znalazł jakiegoś buga,haka czy coś tam :)Bo niby jak?Ale też nikogo nie wyzywam na forum,może błędnie mi się wydawało,że takie fora są dla takich nie jarzących jak ja.Pozdro

P.S tak,czy siak dzięki za odp. zaid :)

Opublikowano

no to czas sie nauczyć nie co masz wybór sms na darkorbit albo nauczenie sie nieco sztuki programowania albo chociarz zanjdz jakiegos buga:) ściagasz wicked patchera (google nie gryzie) konfiurujesz go (dział toturial) i piszesz komendy jakie chcerz w tym przypadku

JCPU|S|42 wklepujesz to potem to

JCPU|J

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...